2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من خستم کرده تا آخر سال شیفت صبحه با گریه بیدار میشه مریضیش به کنار🥺😢

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤
بگو حتما ماسک بزنه و حتما دستاشو دائما تو مدرسه بشوره

همیشه رعایت می‌کنه خیلی هم وسواس ...نمی‌دونم چرا اینطوری میشه...دختر کوچیکم می‌ره مدرسه رعایت نمیکنه 

والا من خستم کرده تا آخر سال شیفت صبحه با گریه بیدار میشه مریضیش به کنار🥺😢

شبا زود بخوابونش نذار بمونه فیلم اینا ببینه . ما ساعت هشت خاموش میکنیم برقاروبچه ها نهایت تا هشت و‌ربع خوابیدن😄

دوباره خودمون میایم از اتاق بیرون فیلم مییینیمو و کارهای دیگه ...

صبح هم بچه ها خیلی زود با آلارم گوشی بیدار میشن

این مریضی تومدرسه پسر کوچیکم همه گیر شد بطوریکه مدرسه یک هفته تعطیل شد وپسرم دودفعه هر کدوم ۱۰ روز مریضشد که ۶ روزش تب بالا بود .بعد از اون تمام اعضای خانواده گرفتن .یعنی در ماه مهر هر کدوممون دودوره مریضی گرفتیم .

شبا زود بخوابونش نذار بمونه فیلم اینا ببینه . ما ساعت هشت خاموش میکنیم برقاروبچه ها نهایت تا هشت و‌ر ...

واقعا بنظرم نهایتش تا ده شب دیگه باید بخوابن اما 

بچه من برمیگرده تکالیف دو نمینویسه میزاره واسه شب

کلی طول میکشه تا تمومش کنه😓

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤
این مریضی تومدرسه پسر کوچیکم همه گیر شد بطوریکه مدرسه یک هفته تعطیل شد وپسرم دودفعه هر کدوم ۱۰ روز م ...

آره بخدا ما هم همگی هفته پیش درگیر شدیم....یه هفته خوب بودن باز امروز نفرستادم مدرسه