کسی بوده سی و یک به بالا باشه با مرد مطلقه و هم قد تقریبا ازدواج کرده باشه شرایطش معمولیه ثروتمند و آنچنانی نیست فعلا نیومده معرفی شده یک تا سه سال زندگی مشترک داشته فک کنم بچه هم نداره
من 29 سالگی ازدواج کردم باکسی که یه بارعقدکرده بوده حدودیک سال البته موقع خواستگاری گفتن فقط نامزدی ساده نگفتن عقد بوده به نظرم اگه حساسی یاروحیه حساسی داری بامطلقه ازدواج نکن قدش مهم نباشه برات چون منو همسرمم هم قدیم ولی من همش سرنامزدی قبلیش دغدغه فکری دارم و همش درگیرم باهاش سرهرچیزی فک میکنم بااونم اینطوربوده حتی موقع رابطه همش به این مسئله فک میکنم
خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️
نود درصد تا جاییکه من دیدم درست بوده البته بعدم دیگه مگه چقدر آدم بی فکر باشه تو این دور و زمونه بد ...
بله درست میگین ازدواج قبل شناخت کامل غلطه و گاهیی طلاق حاصل درست تحقیق نکردن ه .ولی خب گاهی دختر کوتاه میاد ولی بعدا کم میاره ..مثلا ی بنده خدایی ازدواج اولش.مادرش مریض میشه عروس زیر بار تر و خشک کردنش نمیره پسره هم نمیتونه مادر رو جایی بسپره دختره درخواست طلاق میده ب نظرتون پسر چاره ای جز جدایی داره
لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
بله درست میگین ازدواج قبل شناخت کامل حاصل درست تحقیق نکردنه .ولی خب گاهی دختر کوتاه میاد ولی بعدا کم ...
بنظرم اینکه اون دختر آدمی نیست که از مادرش مواظبت کنه رو قبل از عقد میتونست متوجه بشه،البته که وظیفه اون دختر هم نبوده ولی بازم هزار تا راه وجود داشت تا زندگی خودش حفظ بشه ،مگر اینکه دیگه هیچ راهی نباشه دیگه باید گفت از شانس جز اون ده درصد باقیمانده ست
اگه از اول حداقل راستشو بهت گفته بودن شاید اینقدر فکرت درگیر نمیشد ،بخاطر دروغشون درگیری عزیزم
دقیقاااااااااااااااااا همینطوره و زن قبلیش دخترخالش بوده ومن مجبورم تومراسما ببینمش وچون مراسماشون قاطیه مجبورم تحمل کنم باراولم خودم ازرفتارشون فهمیدم کدوم دخترخالش بوده بااینکه حتی به من نگفته بودن هیچ وقت رفتاراونروزشونوفراموش نمیکنم چطور دستپاچه شدن همشون وقتی خانواده خالش وارد تالارشدن و من دستمو جلو بردم که دست بدم ولی دخترخالش دستمو پس زد خیلی صحنه های بدیه برای کسی که همش 4روزازعقدش میگذشت و بین یه جماعتی غریب بود
خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️