2777
2789

الان چهارتا بچه ابتدایی پیدا میشه میریزن سرت((:

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کره جنوبی هر کی رپ بخونه رو اعدام میکنه؟ اونا اصن قانونی ب اسم اعدام ندارن

فک کنم با کره شمالی اشتباه گرفته

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

تا گوش نکنی ندانی  

کره شمالی بخاطر اینکه فرهنگ جنوبی ممنوعه اینجوری گفته وگرنه بیشتر حرفشون دنبال موفقیت رفتن و دوست داشتن خودت و عاشقونه است...چیز ممنوعه نداره 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
الان چهارتا بچه ابتدایی پیدا میشه میریزن سرت((:

حرف بی منطق میزنه عزیزم 

شاید واقن یکی حال کنه با این موزیکا چرا باید ب ما ربط داشته باشه 

من خودم دیروز ی ویدیو دیدم از ی گروه کره ای واقن حال کردم کلن تو یوتیوب بودم دیروز ویدیوهاشونو می‌دیدم اینکه ی چیزی سلیقه ما نیس ک دلیل بر این نیس ک بد باشه

حرف بی منطق میزنه عزیزم  شاید واقن یکی حال کنه با این موزیکا چرا باید ب ما ربط داشته باشه  ...

منم اول گارد داشتم ولی خب کم کم علاقمند شدم 

بخصوص که ریتلیتی شو هم دارن 

در حقیقت صنعت سرگرمیشون هست که جذابه کی پاپ و کی دراما

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
حرف بی منطق میزنه عزیزم  شاید واقن یکی حال کنه با این موزیکا چرا باید ب ما ربط داشته باشه  ...

چرا اینقد بی ادبانه جواب میدین 

حرف بی منطق چیه ؟؟؟

میگم چیه از کسایی که اطلاعات دارن و شنیدن 

واقعا نی نی سایت رو خیلی دیدم گفتن جای بچه ابتداییاست بیخود نگفتن 

منو چه به این جاها

چرا اینقد بی ادبانه جواب میدین  حرف بی منطق چیه ؟؟؟ میگم چیه از کسایی که اطلاعات دارن و شنیدن ...

با عرض تشکر سنم بالای بیسته و بی ادبانه نگفتم ک ببخشید جوری گفتم بهت برخورد واقن منظور بدی نداشتم 🥺😍

تو چه ژانری دوست داری؟ کدوم فیلم یا سریال خیلی دوست داشتی تا بهت بگم...

من سربالایی مثه اسنودراپو دبلیو اینارو دوس دارم از سریال‌های کلیشه ای ک فقط عاشق میشن خوشم نمیاد با موضوع جذاب میخام