یونیکورننننننن مدیر استارتر عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 8609 عنوان تب و لرز بچه 4824 بازدید | 18 پست دخترم شش سالشه تبش بالا نیس اما میلرزه میگه سردمه. بنظرتون باباشو بیدار کنم ببریمش دکتر یا خطرناک نیس؟ 1401/08/18 | 03:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آینده_مونی عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 11329 ببریدش دکتر Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چاقال_بادوم عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 1783 چقدر همه مریضن!من پسرم انفولانزا گرف بردم بستری کردم،خودم الان باز مریض شدم
پیشی_ناز عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3455 چقدر همه مریضن!من پسرم انفولانزا گرف بردم بستری کردم،خودم الان باز مریض شدم برای چی پسرتون بستری کردن؟ ❤️
pariiiiii67 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1957 من دوتا بچه هام مریضن چهار ساعت به چهار ساعت تب بر میدم انقد که تبشون بالاست ترسیدم بخوابم ساعت چهار وقت داروشونهبه نظرم اگه تب بر نداری یا برو داروخونه بگیر یا همین الان ببرش دکتر تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی
یونیکورننننننن مدیر استارتر عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 8609 چقدر همه مریضن!من پسرم انفولانزا گرف بردم بستری کردم،خودم الان باز مریض شدم اره دختر من یه هفته بود خوب شده بود باز از دیروز گرفته. مگه علاعمش تبش بالا بود که بستری شد؟
پیشی_ناز عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3455 اره دختر من یه هفته بود خوب شده بود باز از دیروز گرفته. مگه علاعمش تبش بالا بود که بستری شد؟ احتمالا ضعف کرده. و بخاطر اینکه تازه خوب شده هنوز بدنش ضعیفه و لرز میگیرش. امروز توی تلویزیون دکتر میگفت آنفولانزای جدید گاهی تا یک ماه علائم دارن. ❤️
behlimo99 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 823 احتمالا ضعف کرده. و بخاطر اینکه تازه خوب شده هنوز بدنش ضعیفه و لرز میگیرش. امروز توی تلویزیون دکتر م ... عزیزم دکتر تو تلوزیون نگفت تبشون چقدر طول میکشه؟ شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
behlimo99 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 823 اره دختر من یه هفته بود خوب شده بود باز از دیروز گرفته. مگه علاعمش تبش بالا بود که بستری شد؟ پسر من ۱۰ روزه تب میکنه ضعف و بیحالی شدید داره هیچی نمیخوره صبح میخوام ببرم برا بار سوم متخصص شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
پیشی_ناز عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3455 عزیزم دکتر تو تلوزیون نگفت تبشون چقدر طول میکشه؟ گفت در صورتی ک شدید باشه تا یک هفته علائم بیمار شدیده اما بعد شروع به کم شدن میکنه اما اختصاصا کلمه تب رو نیاورد ❤️
behlimo99 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 823 انقدر تب پسر من طولانی شده که فکر میکنم دیگه هیچ وقت خوب نمیشه شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
behlimo99 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 823 گفت در صورتی ک شدید باشه تا یک هفته علائم بیمار شدیده اما بعد شروع به کم شدن میکنه اما اختصاصا کلمه ... تبش کمتر شده .. دیگه هر ۴ ساعت تب نمیکنه .. شده الان هر ۱۲ ساعت تب میکنه سری هم با پروفن میاد پایین ولی روزای اول حتما باید پاشویه میکردم شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
پیشی_ناز عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3455 تبش کمتر شده .. دیگه هر ۴ ساعت تب نمیکنه .. شده الان هر ۱۲ ساعت تب میکنه سری هم با پروفن میاد پایین ... الهی شکر، پس داره بهتر میشه. دکتر هم بردیش؟ ❤️
behlimo99 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 823 الهی شکر، پس داره بهتر میشه. دکتر هم بردیش؟ ۳ بار بردم .امشبم بردم آزمایش گرفتم نرمال بود ... عفونت نداشت . ولی سرفه های خلطی داره و هنوز تب میکنه بیحاله 😭 شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰