2777
2789
عنوان

غذای کمکی

124 بازدید | 16 پست

سلام هر نکته ای حرفی سخنی توصیه ای راهنمایی ای چیزی در مورد شروع غذای کمکی نوزاد میدونین بگین لطفا 

از فردا میخوام شروع کنم 

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
مگه کارت واکسن نداره خب از رو همون شروع کن اون برای چیه پس

میخواستم از تجربیات بقیه استفاده کنم😑

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا شیر محلی به هیچ عنوان نده ینی باهاش فرنی درست نکن  من اولین بار باشیر محلی به دخترم دوتا قاشق کوچیک فرنی دادم ای خدا فکرکنم هر چی خوردو نخورد بود از زمانی که دنیا اومدو بالا اورد حالا اغراقه ولی سر پسرم یاد گرفتم اول آرد برنجو با آبو یه تیکه نبات رو میذاشتم روشعله کم خوب که گره آرد باز شد بوی خامی نداد اگه سریع سفت شد  دوباره کمکم آب اضافه کن که یکم رقیق باشه بعد توش دوتا قاشق پر  شیر خشک بریز انقدر خوبه که خدا میدونه یکی دیگه بادوم درختی اشکی رو پوست میکردم آسیاب میکردم  یه ذره نباتو آب اضافه میکردم با آرد حریره بادوم درست میکردم راستی همه اینا رو اول از خیلی کم سه تا قاشق شروع کن سه وعده فاصله داشته باشه  از زمان شیر دهیت که دل بچه درد نگیره

من از پوره سبزیجات و میوه جات شروع کردم بعذم سوپ  فرنی و لعاب اصلا ندادم

پوره رو با شیر خودت رقیق میکردی یا شیر خشک یا آب؟

پسر من رفلاکس داره و شیرخشک اصلاااااا باهاش نساخت 

یکم استرس دارم میترسم الان غذا هم بدم اونجوری مثل شیرخشک بیقرار بشه و شدید بالا بیاره😔

کلا شیر محلی به هیچ عنوان نده ینی باهاش فرنی درست نکن  من اولین بار باشیر محلی به دخترم دوتا قا ...

آهان آره دکترشم گفت باآب درست کنم فرنی رو

پسرم شدیدا به شیرخشک حساسیت داره اصلا تو معدش نمیمونه مجبورم فقط آردبرنج و آب قاطی کنم 

یه وقتایی آب پلو میدادم نمک نمیزدم 

برنج کته؟

نه عزیزم با همون ابی که باهاش پختم میدادم 

اهان ممنونم عزیزم 

شیر خشک هم من ضد رفلاکس میدادم اسمش چی بود ببلاک بود آپتامیل ‌‌‌‌‌بود نمیدونم درست فقط حواست باشه اونموقع ها من بال بال میزدم کسی تجربه ای نداشت که بگه چیکارکنم نی نی سایت جای خوبیه مثلا بچم  رفلاکسی بود گرسنه بود شیرم خوب نبود همش تونت میچرخیدم که شیر خشک برای رفلاکس 🤣ای خدا همش از رفلاکس و درمانش توضیح میداد آخرش به دخترم شیر خشک ندادم اون یدونه معمولی نان رو خریدم بعد اینکه یه بار دادمو شب‌ و روزم سیاه شد ولباس نداشتم که براش عوض کنم از بس بالا اورده بود دیگه انداختمش دور  سر پسرم تجربم خیلی زیاد شد شیر دادنم از شیر گرفتنم از مای بیبی گرفتنش راحت بودم 

شیر خشک هم من ضد رفلاکس میدادم اسمش چی بود ببلاک بود آپتامیل ‌‌‌‌‌بود نمیدونم درست فقط حواست باشه او ...

عزیزم آره واقعا تجربه نداشتن خیلی بده من حالا دخترم ۶سالشه اونم بساط زیاد داشت حساسیت به لاکتوز و رفلاکس و کولیک و.... ولی خب شیر خشک مخصوص میخوردپروتئیینش سویا بود 

ولی واسه پسرم هررررر شیرخشکی بگی گرفتیم ولی انگار نه انگار 

شیرخشکای مخصوص رفلاکس ببلاک آپتامیل سوپرامیل تروویتال و....هیچکدوم رو نمیتونست تحمل کنه دیگه منم بیخیال شیر خشک شدم شیر خودمو تقویت میکردم اوایل شیرم ضعیف بود دوماه اول خیلی کم وزن گرفت ولی ماه سوم و چهارم خداروشکر خوب بود 

حالا غذارو شروع کنم توکل برخدا ان شاالله که اذیت نکنه خیال منم راحت شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز