2777
2789
عنوان

خجالت

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 30 پست
یعنی خودتون استفاده کردین جواب کرقتین تا چند مرخله جواب میگیریم

همون اوایلش میبینید چجور روشنتر میشه 

اره خاله ی شوهرم‌میزد خط گردنش خیلی سیاه بود واقعا برطرف شد

دوتا از رفیقام هم کل گردنشون سیاه بود ازاین کرمای پاکستانی(معجزه یا کنزه یا حریم سلطان یا اسمای دیگشون )  اوردن زدن یک هفته زدن بعد هفته ای دو بار و حتی ب یکبار رسوندنش 

واقعا محشر شده بودن سفیده سفییید 

ضرری هم نرسوند خداروشکر چون پوست گردن مثل صورت حساس نیس ک لک بزنه  

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماسک سیب زمینی وگلاب بزن، سیب زمینی رو رنده کن وآبش رو جداکن بذار چنددقیقه بمونه، نشاسته ته نشین شده رو بایه کم گلاب به صورت ماسک استفاده کن، سیب زمینی ارروشن کننده های قوی برای پوسته وبیضرر،چندبار درهفته امتحان کن امیدوارم جواب بگیری 

من سفید پوستم ،اگه تیره ترین رنگ پوست داشتم باز میرفتم.هیچ کس حواسش به گردن تونیست ،خودت حساسی.فکرشو ...

نمیدونم خودمم حساسم خیلی مثلا میگم من چاقم و قد کوتاه برم باشگاه مسخرمم میکنن

بیخیال بابا ما نصف مردممون سبزه ان اتفاقا من ی چنتا خانم پلاس یایزه سبزه داریم نیم تنه میپوشن تیقد ا ...

سبزه که هستم با اون مشکلی ندارم ولی خوب ارنج و گردن و قوزک پام سیاهن به خصوص گردنم که خیلی تو چشمه 

نمیدونم خودمم حساسم خیلی مثلا میگم من چاقم و قد کوتاه برم باشگاه مسخرمم میکنن

ببین واقعا کسی خوشگل باشه ،مسخره نمیکنه.من کمر باریکم و38سالمه کراش پسرای18ساله هستم براشون مهم نیست متاهلم یامجرد بچه دارم یانه.من تا حالا هیچ دختر ی به خاطر چاقی  واین چیزای مسخره که دست خودشون نیست بهشون نخندیدم برعکس برام جالبند ودوسشون دارم.قد کوتاه بودن عیب نیست .شعور نداشتن عیب ونقص محسوب میشه.با ادمای بدجنس و حسود نگرد اعتماد به نفست بالا میره

ببین واقعا کسی خوشگل باشه ،مسخره نمیکنه.من کمر باریکم و38سالمه کراش پسرای18ساله هستم براشون مهم نیست ...

مرسی گلم به خاطر حرفای قشنگت 

به خاطر قد کوتاهم خیلی خجالت میکشم میترسم برم هی ازم بپرسن چند سالته و .....