arosakjon21 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 291 عنوان خجالت 498 بازدید | 30 پست سلام بچه ها من به خاطر تیرگی زیاد گردنم خجالت میکشم برم باشگاه ولی این مدت خیلی کم تحرک بودم چاق شدم خیلی نیازه برم باشگاه موندم چیکار کنم ؟راهکاری دارین ؟ 1401/08/18 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلپ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 7770 اوهمردم انقدر گرفتاری دارن که به تیرگیه نمیدونم کجای شما فکر میکنه من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
باراناوبارمان عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 3662 اگه فهمیدی بگو مامانمم هست انواع اقسام دکتر رفت خارشم داره
k11367 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 11246 بیا برو باشگاه بهونه نیاااار😐😐😐تو فک کرذی همه سرندپیتین اونجا... فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3798 اول اینکه خجالت نداره وقتی بری باشگاه میفهمی بقیه هم بدنشون عیب داره دوم اینکه اگرم نمیتونی باش کنار بیایی لباس ورزشی یقه دار بپوش درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
8079_khoshmazeh عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2240 به نظرم خودت حساس شدی و هرجای دنیا که دوست داری برو بدون اینکه فکر کنی کسی قراره نگات کنهچون نمیکنه بکنه هم نگاه عادیه
انرژی_مثبتونم عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1822 اسکراب قهوه و روغن بادام شیرین درست کن و گردنتو باش ماساژ بزن بعد قشنگبشورش و مرطوبش کنهر هفته ۳ بار دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟ چی خوشحالت میکنه ؟؟؟ چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟ چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _ _اسم کاربریم اصلا با حال دلم همخونی نداره
انرژی_مثبتونم عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1822 اگه فهمیدی بگو مامانمم هست انواع اقسام دکتر رفت خارشم داره بالا گفتم راه حلش عالیه وآسون دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟ چی خوشحالت میکنه ؟؟؟ چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟ چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _ _اسم کاربریم اصلا با حال دلم همخونی نداره
باراناوبارمان عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 3662 پایین گفتم راه حلش عالیه وآسون یعنی خودتون استفاده کردین جواب کرقتین تا چند مرخله جواب میگیریم
arosakjon21 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 291 اول اینکه خجالت نداره وقتی بری باشگاه میفهمی بقیه هم بدنشون عیب داره دوم اینکه اگرم نمی ... لباس ورزشی یقه دار استین کوتاه هم هست ؟