2777
2789
عنوان

بچم ۱۰روزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا میبرمش.امروز عصر این بلا سرش اومده.به گوشش دست میزنم خیلی گریه میکنه.صدای سشوارو گذاشتم در گوشش ...

تاپیک های گوش درد هم بخون شاید یه چیز خوب پیدا کردی درد بچه کم بشه واقعا که تا فردا اذیت نشه

بچه من یه ماهشه از عصر نخوابیده خودم خیلی خوابم میاد اینم فقط سینه میخواد.الان صدای سشوار روشن کردم ...

باورت میشه ما همچنان بیداریم؟دیوونه شدم دیگه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

باورت میشه ما همچنان بیداریم؟دیوونه شدم دیگه

عزیزم من بچمو شب ساعت۳ دکتر بردم تو خونه تو قنداق خوابش برد رفتیم دکتر خواب بود گوششو معاینه کرد گفت هیچیش نیس.براش آزمایش ادرار مدفوع نوشت بعد اومدیم خونه تو همون قنداق گفتم خوبه خوابیده منم بخوابم که بیدار شد.تا۵ونیم.۶بیدار بودیم یهو با بچم بیهوش شدیم.یکم بعد بیدار شدم دیدم تو بغلم خوابیده.من دیگه نتونستم بخوابم ولی اول صبح واقعا مغزم ارور میدادگیج گیج بودم اصلا تو حال خودم نبودم.بچم از صبح تا الان خوابه کلا ۱ ساعتم بیدار نبوده.منم فقط نیم ساعت استراحت کردم.دست تنها نگهش داشتم.خیلی سخت بود.

عزیزم من بچمو شب ساعت۳ دکتر بردم تو خونه تو قنداق خوابش برد رفتیم دکتر خواب بود گوششو معاینه کرد گفت ...

چقد میفهمم چی میگی 

خیلی سخته خیلی مخصوصا اینکه تنها باشی

منم الان خوابه یکم دیگه بیدارمیشه تا صبح نمیخوابه

خستم دوس دارم فرار کنم برم یه جای دور

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....