2777
2789
عنوان

عاشق شدم😬😪

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 34 پست
بخدا نمیدونم😂😂

اولا عزیزم کاملا فان و شوخی بود اما معنیش یجور رابطه عاطفی و بعضا ج ن س ی بین دو هم جنس هسش برای آقایون گ ی و خانوم ها ل ز_ در واقع یجور انحراف و بیماری و از نظر برخی روانشناس ها نوعی گرایش 🤷اینا رو تو برنامه راز ها و نیازهای دکتر هلاکویی متوجه شدم خیلی شوک شدم که مگه چنین چیزی وجود داره! قبلش تو خوابگاه طبقه ی بالا یه مورد اینطوری اسمش در اومد که بله اینجوریه 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا به مربیم علاقه عاطفی دارم تاکید میکنم فقط عاطفی .سعی کن خیلی محبت نکنی گل نخری پیام عاطفی زیاد ندی که طرف ازت دور میشه و فکر بد میکنه درموردت .پیشش که میری بعد سلام و احوال پرسی از اتفاقات روزمره بگو خیلی عادی .از این طریق باهاش دوست میشی ی بار بگو بچهها بریم آبمیوه بخوریم ؟پیشنهاد بده برین بیرون خیلی صمیمی میشید یکی از بچهها باشگاه این کاررو کرد مخ شو زده همش باهم میرن بیرون و تو

هیچ کی نمیتونه ما رو بفهمه چون ی سره ذهنها میره سمت فکر های بد که تو لز هستی وفلان .ولی من کاملا میفهمم علاقه شما عاطفیه چون توی سن بلوغ هم هستی بعد ی مدت کم رنگ میشه بعد از بین میره جای نگرانی نیست

منم دقیقا به مربیم علاقه عاطفی دارم تاکید میکنم فقط عاطفی .سعی کن خیلی محبت نکنی گل نخری پیام عاطفی ...

ممنونم ازت ولی پیامتو دیر خوندم و همینطوری که گفتی شد

البته به نوع دیگه ای….

میخواهمت که خواستنی تر از هرکسی….خدا🤩