2777
2789
عنوان

گرده درخت نخل

| مشاهده متن کامل بحث + 19959 بازدید | 23 پست
ناامید نباش عزیزم،شکمت چرب کن با روغن سیاهدونه هر شب ک رحمت گرم بشه دوماه صبر کن دوباره برو برا انتق ...

چون سنم زیاد بالا نیست دکترم گفت برو هروقت که خواستی دوباره بیا ivf کن ولی دیگه این بار چند ماه خودمو تقویت میکنم بعدم میرم بیمارستان دولتی چون جنین ندارم کلا ۲تا داشتم و حدود ۵۰ تومن فقط هزینه ivf ام شده بود

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکماه قبل انتقالت ایندفه ویتامین ای و ویتامین د۳بخور،وحتما حتما قبل انتقالت پی ار پی انجام بده،شکمت چرب کن با روغن سیاهدونه،عرق رازیانه بخور،ژل رویال اصل اگه پیدا کردی بخور،توکلتم بخدا باشه ، اینارو بخور مطمعن باش مثبت میشی 

من بعد ده سال الان حاملم،از خدا میخام دامنت سبز شه بحق حضرت رقیه،منم ivfکردم ولی خیلی رعایت میکردم،ت ...

عزیزم به سلامتی بله منم خیلی رعایت کردم ولی دکتر گفت رعایت کردن خودش ضرر داره ولی الان دیگه قبل بارداری الویتم پیدا شدن مشکلمه

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
چون سنم زیاد بالا نیست دکترم گفت برو هروقت که خواستی دوباره بیا ivf کن ولی دیگه این بار چند ماه خودم ...

نگاه عزیزم برو یزد،مرکز دولتی،هزینش رو ۵ملیونه ۵تومنم هزینه جا خوابتو خوردو‌خوراکت،ولی ارزششو داره،مرکز صفائیه 

نگاه عزیزم برو یزد،مرکز دولتی،هزینش رو ۵ملیونه ۵تومنم هزینه جا خوابتو خوردو‌خوراکت،ولی ارزششو داره،م ...

مرسی عزیزم خودم تهرانم و بیمارستان ناباروری مهدیه پرونده دارم دوبار اونجا iui شده بودم اونجا هم دولتیه و بیمارستان خوبی بود

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴