2777
2789
عنوان

جدایی

173 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من مدت دو سال از همسرم جدا شدم هنوزم دارم هر روز فکر میکنم و با هیچ کس به غیر اون‌نمیتونم‌وارد رابطه بشم احساس میکنم هیشکی مثل اون نبود چیکار کنم ؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
لطفا کمک کنید
2
50%
تحت نظر مشاور بودم چندین کتاب روانشناسی هم خوندم
2
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه بده افراد مختلف وارد زندگیت بشن خیلی راحت فراموشش میکنی. یه جوری از ذهنت پاک بشه که خودتم تعجب ...

افراد مختلف خیلی میان تو زندگیم با موقعیت های عالی ولی همون جلسه اول یا دوم من میبینم که اونی نیست که میخواستم و تا چند هفته دپرس هستم نمیتونمم به خانوادم بگم ابن چیزا رو چون همه میگن تو نسبت به اون خیلی سر تر بودی الانم که بهت خیانت کرده چطور بازم بهش فکر میکنی 

سلام عزیزم

اگه نظر میخوای باید بگم داری عمرتو تباه میکنی بخاطر مردی که دیگه کنارت نیس و اشتباه از خودته باید بشینی دلیل طلاقتو در نظر بگیری تمام جنبه‌های زندگیتو که باهاش گذروندی بعد ببین بازم نمیتونی با کس دیگه‌ای وارد یه رابطه سالم ومسالمت‌آمیز بشی یانه اگه نه که دیگه نیاز داری به یه آدم حرفه‌ای (مشاور)مراجعه ومشکلاتتو بهش بگی این نظر منه وامیدوارم ناراحتت نکنه😅

سلام عزیزم اگه نظر میخوای باید بگم داری عمرتو تباه میکنی بخاطر مردی که دیگه کنارت نیس و اشتباه از خو ...

من دوره روانشناسی رو گذروندم تله هامو پیدا کردم من تله وابستگی شدید داشتم برای همین خسته شد و رفت با یکی دیگه خیلی رو خودم کار کردم و خیلی اذیتم کرده سر جدایی و مهربه ولی بازم خمش میگم کاش بود الان کاملا زندگی مستقلی دارم سر کار میرم درآمدم رو دارم خونه اجاره کردم ماشین گرفتم ولی دعا میکنم کاش زندگیم برگرده به عقب که بارم کنار هم باشیم 

من دوره روانشناسی رو گذروندم تله هامو پیدا کردم من تله وابستگی شدید داشتم برای همین خسته شد و رفت با ...

خب عزیزم بخودت فرصت بده تو اینهمه تلاش کردی که از عرش دوباره بشینی رو فرش واینکه میگی مستقلی و اون وابستگیتو درک نکرده ومشکلتو ندید گرفته تازه اذیتتم کرده  بنظر من تو خیلی سرتر از اونی و اون باید همش بگه کاش زمان برگرده تا تو رو برگردونه نه تو واینکه تو هم این فکرو که اونو هنوزم یجورایی میخوای رو از سرت بیرون و ذهنتو ازش خالی کن گلم درهای قلب وذهنت رو به روی یکی بهتر از اون باز کن  چون لیاقتشو داری

پسرم یکی دو سالش بود متوجه شدم خیانت میکنه

الان پسرم ۱۲ سالشه

عزیزم خدا رو شکر کن بچه نداری و زود جدا شدی و آسیب هایی که زنان امثال من میبینن ندیدی 

ان شاء الله به زودی با کی بهتر ازدواج میکنی

خودت رو بسپار به خدا

پسرم یکی دو سالش بود متوجه شدم خیانت میکنه الان پسرم ۱۲ سالشه عزیزم خدا رو شکر کن بچه نداری و زود ...

بچه دارم یه پسر ۱۰ ساله که وقتی متوجه خیانش شدم هفت ماهش بود پیش باباشه