2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 35 پست
خدا لعنت کنه باعث  این مملکت داغون رو چرا آخه باید بین دوتا جوون کدورت باشه بخاطر وضعیت مالی

واقعا بیشتر بحثمون بخاطر وضعیت مالیش و خانوادشه که هواشو ندارن  و همش میخوان به هر طریقی ازش بکنن

واقعا بیشتر بحثمون بخاطر وضعیت مالیش و خانوادشه که هواشو ندارن  و همش میخوان به هر طریقی ازش بک ...

خانواده همسر منم دقیقا همینجورن.شاید خیلی هم وحشتناک‌تر.من ده ساله ازدواج کردم و هنوز این مسئله اذیتم می‌کنه.البته همسر من وضعیت مالی مناسبی داشت از اول ولی از این حرص میخورم که چرا هییییچ کاری واسه پسرشون نکردن و همسرم ایییینقدر هواشون رو داره.

فقط بچه پس انداختن و خلاص.خودشون رو موظف به کاری نمی‌دونن.تازه همسرم مثلا پول میده به مادرش که کادو بده به من و بچه ها 

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده همسر منم دقیقا همینجورن.شاید خیلی هم وحشتناک‌تر.من ده ساله ازدواج کردم و هنوز این مسئل ...

وای اره حتی کادویی هم که میدن با پول شوهره منه ... توی بله برون ما رسم شاواش داریم اینا ندارن همه مثل ماست نشسته بود همه فامیلای ما وسط شاواش میدادن فقط به وحید از قبل گفته بودم تو جیب مامانش پول گذاشته بود حتی شاواش هم از جیب پسرش داد خواهرش شوهرش پولداره اونم حتی از جیب داداشش داد ... در نیورد یه دویست تومن از جیب شوهر نکبتش بده ... اصلا اونجا احساس میکردم تحقیر شدم فامیلای ما کجا اونا کجا ...؟!

وای اره حتی کادویی هم که میدن با پول شوهره منه ... توی بله برون ما رسم شاواش داریم اینا ندارن ه ...

سعی کن یه خونه با وام بگیرین و قسط بدین.

اینجوری هم بیشتر دنبال کار و درآمد میره و هم دیگه پولی براش نمیمونه که خرج خانوادش کنه

سعی کن یه خونه با وام بگیرین و قسط بدین. اینجوری هم بیشتر دنبال کار و درآمد میره و هم دیگه پولی برا ...

وام توی این دوره زمونه کی میده ... ما هنوز وام ازدواج که کلا ۱۲۰ میلیونه هم نتونستیم بگیریم هزارتا دنگ و فنگ داره 

وام توی این دوره زمونه کی میده ... ما هنوز وام ازدواج که کلا ۱۲۰ میلیونه هم نتونستیم بگیریم هزارتا د ...

خلاصه که منظورم اینه که توی قسط و قرض باشه یه کم هوای جیبش رو داشته باشه که الکی خرج نکنه.

ولی سعی کن با این افکار ،قشنگترین روزهای عمرت رو خراب نکنی.تو باید بپذیری این شرایط مالی همسرت رو.پس سمپاشی الکی توی ذهنت هیچ فایده ای ندارد.فقط متوجه باشه که چه توقعاتی ازش داری که انشالله بتونه فراهم کنه