2777
2789
عنوان

کممممک

131 بازدید | 23 پست

دارم خفه میشم پانیکم غلبه کرد دوباره خانوما من ۱۷ سالمه ولی از پارسال طی جریاناتی شدیدا پانیک گرفتم الان موقع جر و بحث چ از سمت خودم چ بقیه یا وقتی تو مدرسه حرفی بهم بزنن غلبه میکنه اصلا دوس ندارم بروزش بدم ولی توانمو میبره

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مادرت درد و دل کن.سبک میشی.همه را درون خودت نریز.خودت را خالی کن.نذار افکارت ذهنت را درگیر کنند.موسیقی ملایم گوش بده.و یاهر چیزی که شادت می‌کنه.حرکات موزون داشته باش.نفس عمیق بکش و چشماتو برای لحظه ای ببند و به چیزهای خوب فکر کن

حسبی الله💚
من یه مشاور میشناسم متخصص پانیک و اضطراب مشاوره تلفنی هم داره اگر میخوای شمارشو بهت بدم

ممنون میشم

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
با مادرت درد و دل کن.سبک میشی.همه را درون خودت نریز.خودت را خالی کن.نذار افکارت ذهنت را درگیر کنند.م ...

نمیتونم با مامانم درد دل کنم به نفع جفتمونه ولی کلا آدم شادیم لاقل وانمود میکنم خیلی هیجانیم اصلا گوشه گیر و اینا نیستم ولی وفتی پانیک حمله میشه کلا خالی میکنم بدنم