ولی سریال خون سرد دلم میخاد بدونم دکتر با رعنا چکار کرد 😃
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ، میشه دختر باشه؟
خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ، میشه دختر باشه؟