2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم؟

279 بازدید | 9 پست

سلام.شوهرم با یکی از همکاراش در مورد کار پیام میدادن شوهرم که از پاکی و نجابت اون خانوم زیاد حرف میزد.تا یه بار دیدم شوهرم یه پیام خودمونی داد مثلا بگه مریم من البته این اسم اون خانومه نیست اینجوری صداش کرد من سرش خیلی بحث کردم قهر کردم قسم خورد که شوخی کرده و البته اون خانوم جواب نداده بود به این پیامش.حالا از اون موقع که من بحث کردم دیگه نه زنگی از اون خانوم هست نه پیامی.یه بار به شوهرم گفتم چطور ممکنه بعد از دعوای من با تو دیگه پیامی زنگی نباشه مگه میشه بازم قسم خورد هیچ پیامی نداده .حالا باز فکر و خیال مثل خوره افتاده به جونم چیکار کنم بازم ازش بپرسم؟ یجور خجالت میکشم سر بحثو باز کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم زندگیت بکن.

مراقب سلامتی خودت باش.

به فکر پس اندازی برای حودت باش.

به فکر کسب درامدی باش.

هر چی بگی بدتر میکنه،به روش نیار اگر چیزی هم دیدی به روش نیار تلاشت بکن رو پای خودت وایسی همین.

وای چقد بده فکر مث خوره بیفته ب جون ادم...ولی شاید خانمه چون چشهرتون ب اسم کوچیک صداشون کرده بدش اوم ...

خب بعد از اون پیام که جواب نداد شوهرم یه پیام دیگه داده که اون جواب داد و گفت میرم خونه.از بعد از اون دیگه من همون روز پیامو دیدم دعوا کردم .بعد از دعوا هم یه بار زنه زنگ زد در مورد کار شوهرم پیشم بود ولی دیگه تمام

نه عزیزم زندگیت بکن. مراقب سلامتی خودت باش. به فکر پس اندازی برای حودت باش. به فکر کسب درامدی باش ...

روی پای خودم چطور با دو تا بچه و هزار قرض.حقوقش دست منه هیچی تهش نمیمونه که پس انداز کنم.الانم که نمیتونم برم کار کنم

روی پای خودم چطور با دو تا بچه و هزار قرض.حقوقش دست منه هیچی تهش نمیمونه که پس انداز کنم.الانم که نم ...

مطمعن باش یه راهی پیدا میشه.

تلاش کن حالا که توپ تو زمین تو هست یطوری هرچی داره بنام خودت بزنی.از خونواده ات کمک بگیر

خب بعد از اون پیام که جواب نداد شوهرم یه پیام دیگه داده که اون جواب داد و گفت میرم خونه.از بعد از او ...

خب میکی ی بار دیگم زنگ زده اگ فکری ک‌توسزته باشه ی بارم‌زنگ نمیزد...قبلا یاهم درارتباط بودن؟؟

خب میکی ی بار دیگم زنگ زده اگ فکری ک‌توسزته باشه ی بارم‌زنگ نمیزد...قبلا یاهم درارتباط بودن؟؟

فقط کاری.بعد اون خانوم از زندگیش زیاد درد دل کرده و به شوهرم میگه مثل برادر میمونی برام

فقط کاری.بعد اون خانوم از زندگیش زیاد درد دل کرده و به شوهرم میگه مثل برادر میمونی برام

درست...همکارا انکار خیلی باهم صمیمی ان این خیلی میببینم و میشنوم.همین ک دعواکردی باهمسرت خوبه نشون دادی نباید اینکارو یکنه بازم بش گوشزد کن.اگ میتونی ی جوریم ب خانومه بفهمون ک میدونی درارتباطه باهمسرت