2777
2789
عنوان

بی محبتی

70 بازدید | 9 پست

ما یکساله ازدواج کردیم 

از ساعت ۸ که از سرکار میاد میره خونه مامانش تا ساعت ۱۰ وقتی هم پاش به خونه میرسه فیلم نگاه میکنه و اصلا اجازه صحبت کردن نمیده به آدم خسته شدم واقعا از این کارش من از صبح منتظرش باشم بعد وقتی میاد یکسره خونه مامانش باشه نمیگم نره اونجا ولی قرار نیست همش اونجا باشه که 

چیزی هم بهش میگی زود قهر میکنه

چیکار کنم درست شه خسته شدم واقعا

دعا کنید منم مامان بشم😭😭

😬صبر کن بزرگ شه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

واقعا جای تاسف دار

چرا زن گرفت

مگ رفتی چاقو انداختی بیخ گلوش

الحق ک بعضیا بی لیاقتن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۰ سالشه دیگ چقدر بزرگ شه😔

باید بگم درست شدنی نیستن یکی از اینا هم تو خونه ماس فقط خدا بهت صبر بده رفته رفته بدتر میشه🥲

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

لنظرم فضای خونه باید براش جذاب باشه

ک اشتیاق خونه اومدن داشته باشه

ولی دراین مورد غر نزن ک بیشتر میل به اونجا رفتن پیدا میکنه 

البته ک رفتارایشونو تایید نمیکنم زن گرفتن باید الویت خانومشون باشه

باید بگم درست شدنی نیستن یکی از اینا هم تو خونه ماس فقط خدا بهت صبر بده رفته رفته بدتر میشه🥲

بچه دار بشیم که دیگ واویلا 

دعا کنید منم مامان بشم😭😭
لنظرم فضای خونه باید براش جذاب باشه ک اشتیاق خونه اومدن داشتته باشه البته ک رفتارای ...

همش هم من محبت میکنم آدم باید وقتی محبت میکنه به طرف یه دریافت محبتی هم باشه دیگ

دعا کنید منم مامان بشم😭😭