2777
2789
عنوان

رانندگی

116 بازدید | 14 پست

سلام خانما دو جلسه اس مربی گرفتم با ماشین خودم میرم تو شهر و شلوغی خیلی عالی رانندگی میکنم جز یکم کع پارک هام فاصله داره ولی بعدش اصلا نمیتونم تنهایی رانندگی کنم خراب میکنم یا کسی تو ماشین باشه استرس میگیرم همه اش خاموش میکنم چیکار کنم ؟ آدرس ها رو  فراموش میکنم هول میشم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینقدر باید تنهایی تمرین کنی تا مسلط بشی 

کم کم وقتی خودت متوجه بشی رانندگیت خوب شده اعتماد به نفست جلو بقیه هم میره بالا و عادت میکنی 

ولی رانندگی فقط با تمرین و تکرار و خراب کردنه که درست میشه 

کم نیار و اینقدر بشین تا عالی بشی

طبیعیه اولاشی، باید یه مدت بگذره انقد برونی تا بره تو‌ ناخوداگاهت! دیگه مثل راه رفتن که دقت نمیکنی اول کدوم پاتو قدم برمیداری چشم بسته میری

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اینقدر باید تنهایی تمرین کنی تا مسلط بشی  کم کم وقتی خودت متوجه بشی رانندگیت خوب شده اعتماد به ...

دقیقا یه بار که خراب میکنم تا چند وقت برنمیدارم . باز دوباره میخوام بردارم استرس میگیرم 

طبیعیه اولاشی، باید یه مدت بگذره انقد برونی تا بره تو‌ ناخوداگاهت! دیگه مثل راه رفتن که دقت نمیکنی ا ...

یعنی یکی از آرزوهامه رانندگی بدون ترس و استرس

یعنی یکی از آرزوهامه رانندگی بدون ترس و استرس

میرسی بهش چیزی نیست که! رانندگی مهارته.. انقدر باید تمرین کنی به دستش بیاری! 

از جاهای خلوت شروع کن رفته رفته برو‌ جاهای شلوغ، بعدم  کسایی که باهاشون راحتی و‌ بهت استرس نمیدن رو‌ سوار کن، با اونا دور بزن، تا اعتماد به نفست بره بالا… 

بعدم میگی پارکت با فاصله‌ست تو خیابون نگاه کن کدوم ماشینی صاف تو‌جای خودش پارک کرده، این حساسیتا واسه اوایلشه بعدا هرجا تونستی کج و کوله و با فاصله پارک میکنی میری 🤭 تازه نصف این راننده‌ها حرفه‌ای و با سابقه‌ن! سخت نگیر! وگرنه ترس و تمرکز و احتیاط خیلی هم‌ خوبه باعث‌ میشه مراقب باشی و از خطرات احتمالی دور شی 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
میرسی بهش چیزی نیست که! رانندگی مهارته.. انقدر باید تمرین کنی به دستش بیاری!  از جاهای خلوت شر ...

نمیدونم والا . جاهای خلوت خوبه . جاهای شلوغ که دارم تمرین میکنم فقطططط مشکل پارک کردن دارم 

نمیدونم والا . جاهای خلوت خوبه . جاهای شلوغ که دارم تمرین میکنم فقطططط مشکل پارک کردن دارم 

اونم با تمرین حل میشه باید قلق اندازه ماشین دستت بیاد، که اونم‌ چشمی و حسیه… از رو شیشه‌های ماشین تو ذهنت برای خودت علامت بزار که مثلا فلان نوشته با جدول یکی شد فرمون رو بشکونی… 

اونم با تمرین حل میشه باید قلق اندازه ماشین دستت بیاد، که اونم‌ چشمی و حسیه… از رو شیشه‌های ماشین تو ...

مرسی عزیزم   😍. میخواستم بیشتر کلاس بردارم ولی میگم دیگه فایده نداره خودم بیشتر تمرین کنم 

مرسی عزیزم   😍. میخواستم بیشتر کلاس بردارم ولی میگم دیگه فایده نداره خودم بیشتر تمرین کنم ...

اره وقتی مسلطی مربی کاری نمیکنه! تو‌ باید انقد تمرین کنی خودت بتونی به خودت اعتماد کنی که تنهایی و جاهای شلوغ بری و … همشم با صبر و ‌ناامید نشدن و تمرینه!

موفق باشی عزیزم ♥️

اره وقتی مسلطی مربی کاری نمیکنه! تو‌ باید انقد تمرین کنی خودت بتونی به خودت اعتماد کنی که تنهایی&nbs ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت ❤️