2777
2789
عنوان

واقعاااا😱

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 21 پست

اصلا به  حریم شخصیم احترام نمیزاره امروز که رفته بودم مدرسه گوشی منو برداشته همه ی پیامامو خوند بعد من خیلی پول خرج میکنم تو مدرسه کارت کشیدم اس مس رفت برای گوشیم ظهر که امد دنبالم یه دعوایی راه انداخت که تو ولخرجیو فلانی ول شدی این حرفا الان من چطور تحمل کنم اینارو با 15 سال سن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نگا کن گل من  مامانت یکم مامان محتاطیه  بعد همه مامانا از این حرفا میزنن تو ب دل نگیر& ...

اصلا گوش نمیده تا من حرف میزنم میگه زبونت دراز شده خب من چطور تحمل کنم چرا همیشه ما باید کوتاه بیایم

سنت ک کمه..ولی دیگه الان مثل قبل نیست شماهم بامادرت حرف بزن بگو نگران نباشه و بهت اعتماد داشته باشه.

هیجا که نمیزاره برم 24 ساعت گوشیمو چک میکنه تا سرمم میکنم توی گوشی پیامی میفرستم میگه آره با کی چت میکنی تو داری یه غلطی میکنی میاد

اصلا گوش نمیده تا من حرف میزنم میگه زبونت دراز شده خب من چطور تحمل کنم چرا همیشه ما باید کوتاه بیایم

شاید چون مامانت بزرگترته 

بزرگت کرده 

هر وقت اینو گفت بهش بگو مامان جونم زبونم دراز نشده بعد براش توضیح بده بگو مامانی اینا جزو تمیزیه جزو زیباییه 

یکم باهاش خوب باش 

شاید اون الان فقط ب تو نیاز داشته باشه عزیزم 

یکم درکش کن..

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
فرهنگ اینطوری فقط برای منه فک کنم چون بچه ی طلاقم هرکی اعصابش خرابه رو من خالی میکنه چیزیم بهشون میگ ...

عزیزم چقدر سخته واقعا

اما خب شما کار خودت کن اخه اصلاح که طوری نیست

بزار مردم هرچی میخان بگن تو کار خودت کن اونکاری که میدونی درسته😉

آره نگو بچه هستی یا چیزی چون دخترای داییم که از من کوچک تر هستن هرشب با دوستاشون بیرونن تا دیر وقت ه ...

بنظرم مامانت حق داره ۱۵ سال خیلی سن کمیه برا اصلاح،صورتت خیلی پرموعه؟ منم ۱۵سالم بود صورتم خیلی پرمو بود ولی فقط بالای لبمو برمیداشتم اونم چون خیلی تابلو بود سیبیل داشتم،اگه خیلی پرمو نیستی ولش کن الان خانومای متاهلم دیگه اصلاح نمیکنن از مد افتاده مگه یکی خیلی پرمو باشه منم صورتمو بند میندازم  ولی ابروهامو اصلاح نمیکنم