2777
2789
عنوان

لانه گزینی

292 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من سیکل معمولا ۳۱ یا ۳۲ روزس 

این ماه روز۲۶ و ۲۷ سیکلم لک بینی قهوه ای داشتم سبک بود 

اول فکر کردم دارم پریود میشم ولی یهو قطع شد و الان دو روز شد که پاکم قطع شد کلا

قبلا لک بینی که داشتم روز ۳۰ یا ۳۱ بود که بلافاصله پریود میشدم و خون قرمز میومد ولی این ماه متفاوت بود

میخوام بدونم کسی هست مثل من بوده باشه و باردار شده باشه؟

کی بی بی چک بزنم فردا روز موعدم هست

من مثل تو بودم باردار نبودم خیلی ها هم اینجوری باردار بودن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من هم همینطوری بودم و باردار بودم.. من چون فکر می کردم پریوده اصلا به بارداری فکر هم نمی کردم.. بعد از یه هفته اینطورا بی بی زدم

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
بس نباید امیدوار باشم

امیدت به خدا باشه ولی بعدش نا امید هم نشو 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بله من هم همینطوری بودم و باردار بودم.. من چون فکر می کردم پریوده اصلا به بارداری فکر هم نمی کردم.. ...

وای خدا کنه منم مثل شما باشم 

یک سال و نیم اقدام هستم کلی دارو خوردم 

ولی این ماه کلا بیخیال بودم و دارو مصرف نکردم

ایشالا برام دعا کنید لطفا خدا حاجت همه رو برآورده کنه

ان شا‌ءالله برای تو علامت بارداری باشه عزیزم ❣️

وای خدا کنه منم مثل شما باشم  یک سال و نیم اقدام هستم کلی دارو خوردم  ولی این ماه کلا بی ...

بی بی چک بزن خب

صبح میزنم مثبت شد میدم آزمایش میدم

اگه بهم بگی خوشحال میشم

اگه بهم بگی خوشحال میشم

سلام بی بی چک زدم منفی شد 

ولی بازم شک داشتم رفتم بتا دادم منفی شد 

حالا چیکار کنم

چرا لک بینیم پریود نشد و قطع شد کامل

اخه قرص مدروکسی مصرف کردم

سلام بی بی چک زدم منفی شد  ولی بازم شک داشتم رفتم بتا دادم منفی شد  حالا چیکار کنم چرا ...

سلام عزیزم فدای سرت من از دارو ها خبر ندارم بلد نیستم ولی من فیبروم داشتم اینجوری میشد الانم دارم ها ولی دو سانتی با داروی طب اسلامی شد یک و نیم سانت اگه نشدی یه سونو هم بده

سلام عزیزم فدای سرت من از دارو ها خبر ندارم بلد نیستم ولی من فیبروم داشتم اینجوری میشد الانم دارم ها ...

من فیبروم ندارم 

ممکنه زود داده باشم ازمایشم رو ؟

فقط تنبلی تخمدان دارم خفیف 

با دارو پریود میشم به وقتش ولی الان اصلا جور نمیاد 

2790
2778
2791
2779
2792