2777
2789
عنوان

چای ساز شیشه ای

5157 بازدید | 29 پست

دو هفتس چای ساز شیشه ای مارک وردا خریدم 

اما همش ابش رسوب میگیره روش یا شیشش رسوب میگیره و حالت کدر به خودش داره 

بعد استفاده حتی با دستمالم خشک میکنم لک رسوب نمونه اما همچنان تهش رنگ رسوبو گرفته انگار دو ساله دارمش و ازش استفاده میکنم ،تو لیوان که آب جوش میریزم وحشتناک کدره 

چه کنم کسی میدونه دوستان 

ممنون میشم راهنمایی کنید

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

چای ساز کلا اینطوریه،  اب چایساز کدره

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اسفنج تمیز کوچیک بنداز توش میگن جرم‌ها رو به خودش جذب میکنه

اره حتما باید اینکارو بکنم 

انشالله لااقل کمی تاثیر داشته باشه

یه لیوان سرکه با اب قاطی کن بزار توش بجوشه مثه روز اول میشه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
چرا آب شیر خب میریزم  آب تصفیه نداریم

خب باید تسویه بریزی...آب معمولی علاوه بر رسوب کم کم دستگاهتو میسوزونه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من کتری رو بدنه استیل خریدم قوریم پیرکسه هیچکدوم از این مشکلات رو نداره 

بدنه ی استیل باز بهترهد

والا دیدم جدیدن این شیشه ای هاش 

رفتم خریدم نمیدونستم انقدر شبیه کهنه ها میشه وقتی اب میریزم داخل کتریش