2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

M12.باتریش قوی ترازA12‌س.ازA13چیزی نمیدونم🤭

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
مرسی قیمت m12 میدونین؟؟

ن والا من دی ماه خریدم۴ملیون الان ازقیمتش خبرندارم.ولی خیلی گوشیه خوبیه ازش راضیم🙃

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
ن والا من دی ماه خریدم۴ملیون الان ازقیمتش خبرندارم.ولی خیلی گوشیه خوبیه ازش راضیم🙃

اهان مبارکت باشه الان نگاه کردم حدودا ۶۰۰ تومن گرون شده مرسی از راهنماییت🙏🙏🙏🌹

خدااااا
اهان مبارکت باشه الان نگاه کردم حدودا ۶۰۰ تومن گرون شده مرسی از راهنماییت🙏🙏🙏🌹

ممنون عزیزم خواهش میکنم😇🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز