2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 30 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب صبح تا شب نیستش حرف نمیزنیم شب میاد یه پیام میده تا من جواب میدم اون خوابش برده من میمونم به انتظ ...

مهم باشی پیام میده

کاربر آقا اگه داری اینو میخونی لطفا برای رضایت شغلیم و رسیدن به جایگاهی که میخوام دعا کن .وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.تورو خدا این روزای هوای اون مغازه دار کوچیکی که تنها منبع درامدش مغازشه،اون راننده ای که تنها منبع درآمدش ماشینشه رو داشته باشید و براساس جو سازی یه عده زندگی رو به کام زن و بچهاشون تلخ تر نکنید🙏
ادم میتونه دوس پسر نادیده بگیره. من قبلا اصلا برام مهم نبود اینقدر . ولی الان برام مهمه. 

میفهممت خیلی سخته

من درکت مبکنم.ادم از بی توجهی طرف مقابل خیلی عصبی و کم طاقت میشه و هی باید انتظار بکشه

شرایط کاری و ایناش تغییری نکرده بعد از ازدواج؟

و اینکه مقاومت نکن برای مشاوره رفتن.بگو اوکی ولی باهم میریم و یه مشاور خوب پیدا کن.کلی میتونه کمک‌کنه.که البته میدونم ۹۰ درصو تقصیر از ایشونه ولی از زبان مشاور بشنوه بهتره

این مردا حرف مارو نمیفهمن😂☹️ دوست پسر منم میگه من از ۵ صبح تا ۵ عصر سرکارم انتظار داری شب بخیرم بگم

درسته که موثره اما کسیکه اولیتش ما باشیم حتی یه دقیقه بین کار رو هم که وقت پیدا کرد یه پیام میده.یا یعد از ۵ عصر که میاد میتونه ۱ ساعتشو به حرف زدن با تو اختصاص بده.

میفهممت خیلی سخته من درکت مبکنم.ادم از بی توجهی طرف مقابل خیلی عصبی و کم طاقت میشه و هی باید انتظار ...

نه همه چی مثل قبل هست، فقط من قرار بود کارام جور کنم برم پیشش، که تا الان جور نشد. امیدوارم زودتر کارام اوکی شه، کنار هم باشیم این مشکلم‌ حل میشه.

نه همه چی مثل قبل هست، فقط من قرار بود کارام جور کنم برم پیشش، که تا الان جور نشد. امیدوارم زودتر کا ...

اره خیلی بهتر میشه ولی باز یه روزم قرار باشه دور باشین از هم این شکلی میشه سعی کن یکم حلش کنی بعدم برو پیشش و رابطه گرمتو از سر بگیر

برا منم دعا کن کسی که دوسش دارم اعتراف کنه خلاصمون کنه😅

درسته که موثره اما کسیکه اولیتش ما باشیم حتی یه دقیقه بین کار رو هم که وقت پیدا کرد یه پیام میده.یا ...

درسته 

من دیگه کاری به کارش ندارم توجه رو نمیشه گدایی کرد

خودم ترجیح میدم کلا حرف نزنیم و چند روزم پیام‌رسانی ک چت میکنیم پاک کردم خودش اصرار کرد ک نصب کنم فازشو نمی‌دونم

درسته  من دیگه کاری به کارش ندارم توجه رو نمیشه گدایی کرد خودم ترجیح میدم کلا حرف نزنیم و چند ...

متوجهم.باعث شده تو هم سرد شی.من یه همچین ارتباطی رو داشتم برا چند ماه که واقعا دیدم نمیتونم و ترومای روحی که بهم وارد میشه بیشتره از حس خوبی که میگیرم و تمومش کردم.خیلی هم خوشحالم ازین بابت

متوجهم.باعث شده تو هم سرد شی.من یه همچین ارتباطی رو داشتم برا چند ماه که واقعا دیدم نمیتونم و ترومای ...

ما ۲ سال و نیم با جون و دل مراقب این رابطه بودیم نمیتونم دل بکنم ازش

مشکلی هم نداریم جز این سرد شدن ک نمی‌دونم دلیلش چیه

اون میگه تو سرد شدی محبت نمیکنی مثل قبل 

ما ۲ سال و نیم با جون و دل مراقب این رابطه بودیم نمیتونم دل بکنم ازش مشکلی هم نداریم جز این سرد شدن ...

حتما توصیه میکنم از مشاور کمک بگیر

148۰ یه شماره رایگانه که روانشناس ها گوش میدن و راهنماییت میککن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بخارشور

parhamfarhan | 19 دقیقه پیش

تایپک

honiwyy | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792