2777
2789
عنوان

کمکم کنید

75 بازدید | 6 پست

پیرو تایپک قبلیم دعوابا خانوادش که دخالت می کنن من الان باهاشون قهرم همسرمم مسافرته اونم باهام قهر کرده پیام هامو می خونه جواب نمیده به نظرتون باهاش از در آشتی وارد بشم که روی خانوادش کم بشه یا بیخیال باشم تا خودش بیاد

اول با خونوادش اشتی کن... بعد یجور غیر مستقیم ب شوهرنم بفهمون که با اونا دوستی.. مثلا با ی بهونه ای ...

نمی خام آشتی کنم پدرش هرچی از دهنش در اومد گفت میگم با شوهرم چه طوری رفتار کنم هچنین ناراحتیمو نشون بدم یا باشوهر خوب باشم حق بامنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی خام آشتی کنم پدرش هرچی از دهنش در اومد گفت میگم با شوهرم چه طوری رفتار کنم هچنین ناراحتیمو نشون ...

نمیدونم... منم الان با شوهرم میونم کمی سرد شده بخاطر مامانش... 

میگه اون پیره دوروز دیگه می میره من عذابوجدان می گیرم.. بذار هرچی میگه بگیم چشم

حالا درخاستش چیه... میگه برای دوتا از داداشات خدنه بخر کمکشون کن.. خونه خودمون قسطیه هنوز😕😒🤯😤

منم خودم رو هوام.. زندگیم روهواست

من امتحان کردم هیچ راهی نداره جز اینکه فقط تو چشم خونوادشون خوب باشیم... 

خیلی دلم میخاد برم.... خداکمکم کنه

روزهای خالی از عشق..... 

گفتی جواب بده والا نمیدونم موضوع کوچیکی بوده چه عجیبن انصافا

مستقل باش دختر🥲رویای من دانشجوی پزشکی بودنه تولد سال بعدم این قول رو تا ابد به خودم میدم🤍🙋🏻‍♀️سوال پزشکی داشتین تا حد دانشم کمکتون میکنم🤍
نمیدونم... منم الان با شوهرم میونم کمی سرد شده بخاطر مامانش...  میگه اون پیره دوروز دیگه می می ...

امیدمون فقط خداست خودش می بینه من نیتم خیره فقط دارم از حقم دفاع می کنم