2777
2789

کلا دورش رو خط بکشید اصلا سمتش نرید.

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم ولی سرمایه زیاد میخواد الان نمیصرفه دیگه قبلا خوب بود

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
چطور ؟

چون الان قیمت آذوقه از دام بیشتره

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.

الان حقوق کارگرا شده بالای هشت تومن .

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
من بخرم پدرم نگه داره و سودش نصف خوبه یا بد ب نظرتون؟

میتونی پول دارو وخوراک هم تامین کنی باید کم کم شروع کنی.همسرم مجتمع دامداری داره و جدیدا میگه خوراک نیست سخت شده 

میتونی پول دارو وخوراک هم تامین کنی باید کم کم شروع کنی.همسرم مجتمع دامداری داره و جدیدا میگه خوراک ...

دیگ همه چیش با پدرم هست دام از من خوراک از اون