2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای افتضاحهههههه من باردارم هستم داروم نمیتونم بخورم اصلا نا ندارم پاشم یه وانیه پا میشم حس میکنم ال ...

منم باردارم رفتم سرم زدم گفت آموکسی سیلین ۵۰۰ میتونی بدجور قفسه ی سینه م درد میکرد دیفین هیدرامینم غرغره میکنم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

الهی بمیرم برات 

منم الان ۲ روزه که گرفتم از دست مامانم ناراحتم اصلا نمیپرسه چجوری هستی چجوری نیستی اخم کرده هی داد میزنه درس بخون 🥲 منم تو اتاق خودمو مدارا میکنم دستام میلرزه خیلییی ویروسس بدیه

شاید امروز ابری باشه. ولی بالاخره خورشید میاد.♡
منم باردارم رفتم سرم زدم گفت آموکسی سیلین ۵۰۰ میتونی بدجور قفسه ی سینه م درد میکرد دیفین هیدرامینم غ ...

اره قفسه سینه منممم درد میکنههه وقتی نفس میکشم میسوزه

شاید امروز ابری باشه. ولی بالاخره خورشید میاد.♡
منم باردارم رفتم سرم زدم گفت آموکسی سیلین ۵۰۰ میتونی بدجور قفسه ی سینه م درد میکرد دیفین هیدرامینم غ ...

من دیشب رفتم اموکسی سیلین داد ولی خودم نخواستم بخورم فقط دیفن هیدرامین غرغره میکنم منم ولی اصلا جون ندارممم

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

ما هم یکماه درگیرش بودیم. تا میتونین شلغم و پرتقال بخورین. سوپ مرغ. آبگوشت. انارو بذارین رو شعله پخش کن آروم آروم تو خودش بپزه بعد بخورین

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من دیشب رفتم اموکسی سیلین داد ولی خودم نخواستم بخورم فقط دیفن هیدرامین غرغره میکنم منم ولی اصلا جون ...

بخور گلم پرسیدم ضرر نداره اگه عفونتت شدیدتر بشه خدایی نکرده برای نی نی ضرر داره منم اول جرات نداشتم بخورم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿