ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 عنوان برنج دانه بلند 104 بازدید | 4 پست شما چطوری پلو درست میکنید که هم بو سنگینی نده هم خوب بشه خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿 1401/08/17 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary_k1 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 6599 بو سنگینی منظورت چیه؟ من میزارم قل بزنه. بعد یه لیوان آب یخ میریزم بهش شوک وارد میشه. حسابی قد بلند و خفن میشه
ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 بو سنگینی منظورت چیه؟ من میزارم قل بزنه. بعد یه لیوان آب یخ میریزم بهش شوک وارد میشه. حسابی قد بلند ... نمیدونم من حس میکنم یه بویی میده که برنجای محلی اون بو رو نمیدن خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
lla عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2671 نمیدونم من حس میکنم یه بویی میده که برنجای محلی اون بو رو نمیدن اره بو میدن و برنج ایرانی استفاده میکنم متنفرم ازون بوش
ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 اره بو میدن و برنج ایرانی استفاده میکنم متنفرم ازون بوش حالا من مهمان دارم تعدادشون زیاده میخام دانه بلند بپزم نمیدونم چطوری بپزم خوب شهچون نذریها هم اکثرا دانه بلندن ولی اون بو رو ندارن خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿