2777
2789
عنوان

در چ حالین‍⁦🖐🏻⁩😁

118 بازدید | 12 پست

من خودم کلاس دارم هوا خیلییی خوبه بابام گفت با ماشین می‌برمت گفتم نه خودم میرم

یوهویی💔⁦🖐🏻⁩😂

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

دارم ول میچرخم و نظراتمو به رخ بقیه میکشم 😂🙈

کاربر (خرکله ام )ترکیدم  بعدازحشرات ممدها بیشترین گونه اند رفع افسردگی دراقایون ماساژ در خانوما پاساژ  زشتم نشدم کسی تنهاییمو باورکنه تابه یکی میگم سینگلم میگه بروخرخودتی مردم باوراشونو ازدست دادن  گرگی خری بدیدو پنیر دردهان بگرفت اسم کاربری جهت فانه فاز نگیرین   

خسته نباشی 

اره منم عاشق پیاده روی بودم جوانی هام

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی  اره منم عاشق پیاده روی بودم جوانی هام

اینطوری نگین هیچ وقت آدم پیر نمیشه دلت باید جوان باشه 😍⁦♥️⁩

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

سرماخوردم 🤧

پریودم😣

حوصله هیچیو ندارم🤕

اعصابمم داغونه 😕

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اینطوری نگین هیچ وقت آدم پیر نمیشه دلت باید جوان باشه 😍⁦♥️⁩

😘😘😘😘

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736