2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنین هام به دلیل هایپر فریز شدن از هر گریدی دارم ولی نگرانم موقع انتقال از فریز درنیان خدایی نکرده

چندتا جنین تشکیل شده؟

معمولا دو یا حتی ممکنه ۳ تا بزارن همه رو هم از یه گرید نمیزارن از گریدهای مختلف میزارن

انشالله زایمانی راحت داشته باشی نی نیت بسلامتی بیاد بغلت منم دعا کن لطفا اینبار انشالله نتیجه بگیرم

توکلت بخدا باشه عزیزم ذکر یا علی بگو منم دعا کن بچه ام سالم بدنیا بیاد فدات

۶تا جنین قراره دو نی بزارن ۳ تا ۳تا

توکلت به خدا عزیزم

بعد از انتقال سعی کن از توالت فرنگی استفاده کنی،حمام آب گرم اینا نری تا ۳ روز،استراحت مطلق نباش ولی خیلی هم تحرک نداشته باش انشالله که نتیجه میگیری 

توکلت به خدا عزیزم بعد از انتقال سعی کن از توالت فرنگی استفاده کنی،حمام آب گرم اینا نری تا ۳ روز،اس ...

ممنونم از دلگرمی و راهنماییت فقط از اون بالایی میخوام خوش گفته بخوان مرا اجابت کنم تورا منم هرثانیه صداش میکنم انشالله جواب دل شکستمو میده

توکلت به خدا عزیزم بعد از انتقال سعی کن از توالت فرنگی استفاده کنی،حمام آب گرم اینا نری تا ۳ روز،اس ...

سلام عزیزم مبارک باشه❤️❤️ یعنی استراحت مطلق بده ؟ 

چون من این ماه انتقال دارم و میخوام فقط دراز بکشم، اشتباست؟ 

ممنونم از دلگرمی و راهنماییت فقط از اون بالایی میخوام خوش گفته بخوان مرا اجابت کنم تورا منم هرثانیه ...

الهی آمین، عزیزم اطفا خبر خوش بارداریت را بزار اینجا که ماها دلگرم بشیم فدات بشم❤️❤️❤️