2777
2789
عنوان

ژنتیک

383 بازدید | 6 پست

بچها دوستم رفته آزمایش ژنتیک داده دکتر گفته ژنش از صد درصد ۲ درصد مشکل داره واسه بارداری باید تخمک اهداکنه یا آی وی اف کنه کسی تجربه داره تو این زمینه کمک کنه

یعنی چی از صد در صد دو درصد مشکل داره 🤔کدوم کروموزومش مشکل داره؟

اگر میتونه حواب ازمایشش رو ببره پیش دکتر میر یونسی متخصص ژنتیک بخش تحقیقات ژنتیک دانشگاه طالقانی

اون حرف اخر رو بهش میزنه میگه باید چکار کنه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی از صد در صد دو درصد مشکل داره 🤔کدوم کروموزومش مشکل داره؟ اگر میتونه حواب ازمایشش رو ببره پ ...

عزیزم تو تهرانه؟؟شما رفتی خوبه؟؟؟ اره گفته ژنش ۲درصد مشکل داره  منم متعجبم ۹۸درصد سالمه اخه

عزیزم تو تهرانه؟؟شما رفتی خوبه؟؟؟ اره گفته ژنش ۲درصد مشکل داره  منم متعجبم ۹۸درصد سالمه اخه

بله من پیششون رفتم چون مشکل سقط داشتم ازمایشم رو بردم پبششون به تشخیص ایشون مشکلی نبود الان هم باردارم 

اخه کروموزوم مشکل داشته باشه اول تو خود طرف علایم داره مثل کروموزوم ۲۱که اگر مشکل داشته باشه سندرم داون میشه هر کروموزوم اگر مشکل داشته باشه یه نقصی تو بدن خود طرف اول ایجاد میکنه بعضی مشکلات کروموزومی هم هستن مثل وارونگی 

اون رو دکتر باید نظر بده یه نوبت بگیرن برن پیش ایشون نظر تخصصی بگیرن الان جواب این ازمایش رو به متخصص ژنتیک نشون دادن و همچین حرفی بهشون زدن؟یا تو ازمایشگاه گفتن؟

من روی یکی از کروموزومهام یه بند اضافی بود پدر و مادرم هم ازمایش دادن دقیقا نقشه ژنتیکم مثل پدرم بود به خاطر همین دکتر گفت مشکلی نیست در صورتی که بار اول ازمایشگاه گفتن مشکل داری

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

حتما پیش چنتا متخصص ژنتیک برو شاید واقعا راهی باشه که بتونی رفعش کنی یا کنترلش کنی روی یک درصد که نمیشه تصمیم گرفت. بهترین آزمایشگاه ژنتیک تهران   که میشناسم آزمایشگاه دکتر زینلی هست اونجا مشاوره ژنتیک بگیر متخصص و فوق تخصص هستن همه 

عزیزم بستگی داره مشکلشون چی باشه.. باید حتما متخصص ژنتیک ببینه تا طبق ژنتیکش بگه باید چیکار کنه.. مرکز مام توی تهران خیلی معروفه و کلی هم پزشک متخصص داره .. مشاوره ژنتیک هم میدن .. برای مشاوره ژنتیک بگو بهشون روی سایتشون پیام بده بهش مشاوره میدن 

https://momgene.ir/