2777
2789
عنوان

خاطره بازی

40 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها 

بیاین یه خاطره ی خنده دار بگین دورهمی بخندیم یکم

خاطره ی خودم: جونم واستون بگه اون وقتا که دبیرستان میرفتم یه کیف کوله پشتی داشتم که همیشه  پوست خوراکیامو میریختم داخلش که رسیدم خونه بریزم آشغالی (حالا انگار مدرسه یا خیابون آشغالی نداشت    همینقد نابووود) یبار از مدرسه برمیگشتم با تاکسی. به 4راه که رسیدم میخواستم پیاده شم.نگو کرایه رو ک حساب کرده بودم در کیفمو نبسته بودم همینجووور تا ته باز. پشت چراغ قرمز توی یه چهارراه شلوغ پیاده شدم در کیفم باز شد هرچی پوست خوراکی بود ازش ریخت بیرون    اونروز کلی شکلات خورده بودمو کیفم پرررر از پوست شکلات. مونده بودم در ماشینو ببندم.در کیفمو ببندم. آشغالارو جمع کنم از روی زمین. برم کنار از سر چهارراه. فقط پسرایی ک مرده بودن از خنده گفتن مگه آشغال جمع کنی؟ یکی گفت خونه ما هم بیا تمیز کن   هروقت بهش فکر میکنم هم میخندم هم خجالت میکشم .

شما سوتی دادین تابحال؟

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

رفتم یه هایپر کلی ادم ا‌ونجا بود به اقاهه گفتم این چساتونن تاریج نداره حالا منظورم سس بودا دیگه خودتون تصور کنین😑😑

کاربر (خرکله ام )ترکیدم  بعدازحشرات ممدها بیشترین گونه اند رفع افسردگی دراقایون ماساژ در خانوما پاساژ  زشتم نشدم کسی تنهاییمو باورکنه تابه یکی میگم سینگلم میگه بروخرخودتی مردم باوراشونو ازدست دادن  گرگی خری بدیدو پنیر دردهان بگرفت اسم کاربری جهت فانه فاز نگیرین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم یه هایپر کلی ادم ا‌ونجا بود به اقاهه گفتم این چساتونن تاریج نداره حالا منظورم سس بودا دیگه ...

فک میکردم فقط خودم اینقد نابودم. خوبه با چساش فقط کار داشتی با چیز دیگه نداشتی

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹