2777
2789

همین الان به این حرفت منم دارفانی وداع کردم جانم

کاربر (خرکله ام )ترکیدم  بعدازحشرات ممدها بیشترین گونه اند رفع افسردگی دراقایون ماساژ در خانوما پاساژ  زشتم نشدم کسی تنهاییمو باورکنه تابه یکی میگم سینگلم میگه بروخرخودتی مردم باوراشونو ازدست دادن  گرگی خری بدیدو پنیر دردهان بگرفت اسم کاربری جهت فانه فاز نگیرین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجافهمیدی؟

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  

برو روانپزشک دارو که بخوری جنه میره پی کارش 

با این تجربیات ماورایی رگباری  و پشت سرهم شماهافکر کنم تواین کشور  جن و پری بیشتر از ادمیزاد هست !!!!!!!

روزی صدتا تاپیک جنی !!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

چه خلاق امضات  

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  

مغزم قفل کرد موقع انتخاب اسم برا نی نی سایت.🤣سومین کاربریمه فک کنم.قبلیا ترکیدن  

مغزم قفل کرد موقع انتخاب اسم برا نی نی سایت.🤣سومین کاربریمه فک کنم.قبلیا ترکیدن    

ولی من مغزم خیلی فعاله برا انتخاب    

کاربر (خرکله ام )ترکیدم  بعدازحشرات ممدها بیشترین گونه اند رفع افسردگی دراقایون ماساژ در خانوما پاساژ  زشتم نشدم کسی تنهاییمو باورکنه تابه یکی میگم سینگلم میگه بروخرخودتی مردم باوراشونو ازدست دادن  گرگی خری بدیدو پنیر دردهان بگرفت اسم کاربری جهت فانه فاز نگیرین   

بهش بگو گمشو ازمن برو بیرون کثافت.قران بخون خیلی بسم اله بگو قران بذار توخونه پخش بشه