2777
2789
عشقم یه سوال 💙 کلن رو شغلش  حس نداری یا اینکه معلم یا نظام میشه؟  میشه جواب بدی نفس🤍& ...

دوست داشتنی که عمیق میشه. قدش بلنده. خودتم قد بلندی؟!

مثلا یک و هفتاد هستی؟!یا یکم پایین تر؟

یکم زودجوش اما زودم اروم میشه

خیلی با شخصیت و چهره ی دلنشینی داره. خانوادت عاشق ادب و متانتش می شن.  ترم بالاییه و درسش خیلی ...

چرا با کسی دوست نشم؟من تا حالا با کسی دوست نشدم کلا😅اخه اگه درسش زودتر از من تموم میشه با من چجوری آشنا میشه یعنی

Treat people with KINDNESS 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید گلم لطفا اگه تونستی جواب بده اونی که مدنظرمه در مورد ازدواجش چی حس میکنی 🙂❤

با کسی دوست بودی می خواد ازدواج کنه؟ می خوای بدونی سرانجام میگیره ازدواجش؟ یا چی؟ سوالت و دقیق بپرس

با کسی دوست بودی می خواد ازدواج کنه؟ می خوای بدونی سرانجام میگیره ازدواجش؟ یا چی؟ سوالت و دقیق بپرس

نن گلم میگم مشخصات کسی که باهاش ازدواج میکنه؟ لطفا ❤🥲

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

دوست داشتنی که عمیق میشه. قدش بلنده. خودتم قد بلندی؟! مثلا یک و هفتاد هستی؟!یا یکم پایین تر؟ یکم ز ...

واقعاااا مرسی ک جوابمو میدی واقعا مرسی 🤍 

من خودم یک و شصت و پنجم و لاغررر البته به نظر بقیه به نظر خودم ک خوبم ۵۷ کیلوم 

یه چیز بگمم؟ من دوست ندارم شوهرم نظام باشه ولی فک کنم از شانس خیلیییی خوبم شوهرم قراره نظامی باشه😂💔

چرا با کسی دوست نشم؟من تا حالا با کسی دوست نشدم کلا😅اخه اگه درسش زودتر از من تموم میشه با من چجوری ...

منظورم دوست پسره. می دونم اهلش نیستی اما زیاد با کسی صمیمی نشو چون حرف می افته پشتت. گفتم که احتمالا ترم اخر باشه یا یه سال دیگه اش مونده باشه. از کسی خوشت نیومده داخل دانشگاه عزیزم؟ قدشم زیاد بلند نیست

منظورم دوست پسره. می دونم اهلش نیستی اما زیاد با کسی صمیمی نشو چون حرف می افته پشتت. گفتم که احتمالا ...

نه اونقدر از کسی خوشم نیومده که یادم بمونه کراش لحظه ای داشتم در همون حد یادم نمیمونه😂 ولی واقعا جالبه که از دانشگاه کسی ازم خوشش بیاد چون تا حالا هیچکس بهم ابراز علاقه نکرده

Treat people with KINDNESS 
حالا که بدت می اد پس حتما نظامیه عزیزم😁

به نظرت هیکلش چطوره بلندددد لاغر یا خوش هیکل؟

واااای نگوو تو رو خدا😂هر کی با نظامی ازدواج میکنه جشن عروسیشون خیلی کوچیک 

ولی من دوست دارم عروسیممم خیلیییی خوب و بزرگ باشه 

یه چیز بگم واااقعا خیلی فوق العاده هستی وقتت رو میذاری جواب همه میدونی خدا ایشالله بهترین ها رو واست رغم بزنههه