2777
2789
گلم من حس ششم نیستم ولی خیلی وقتا حدس ها و خواب هام درست در اومده، احساسم بهم میگه به محبوبت نمیرسی ...

مرسی عزیزم ک جوابم رو دادی

ینی با اون ازدواج میکنم؟

یکی از حس ششمی ها بهم گفت سنتی ازدواج میکنی به نظر منم درست گفته چون اینجا ک ما زندگی میکنیم ازدواجا بیشتر سنتی هستن اگه ببین وضع مالی طرف خوبه دخترشون رو میدن بهش

به نظرت همونی اونی ک باهاش ازدواج سنتی میکنم چطور میشه میشه یکم از شخصیتش توضیح بدم عزیزم ؟ اگه البته مشکلی نداری

متولد بهاری...پاک نکرده ولی می کنه. فک نمی کنم این ارتباط به جایی برسه گلم. دوست داشت به گمونم اما ...

سلام عزیز دلم خوبی؟

عزیزم به نظرت ایندم چطوره؟

یکی از حس ششمی ها بهم گفت سنتی ازدواج میکنی به نظر منم درست گفته چون اینجا ک ما زندگی میکنیم ازدواجا بیشتر سنتی هستن اگه ببین وضع مالی طرف خوبه دخترشون رو میدن بهش

به نظرت همونی اونی ک باهاش ازدواج سنتی میکنم چطور میشه 

میشه یکم از شخصیتش توضیح بدم عزیزم ؟ اگه البته مشکلی نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دلم خوبی؟ عزیزم به نظرت ایندم چطوره؟ یکی از حس ششمی ها بهم گفت سنتی ازدواج میکنی به نظر ...

عزیزم سنت پایینه. ازدواج می خوای چیکار حالا؟! ۱۶سالته؟ یا هفده؟!

ببین نزدیک نوزده سالگی ازدواج می کنی. دی و بهمن همون سال یه خبر می رسه بهت که می خوان بیان اما تا اسفندش نمی آن.

شغل پسر حقوق بگیر و دولتی. 

پسر خوبیه و از شما از نظر اخلاقی سرتره و منطقی تره.

یکم از فانتزی و رویا پردازی دست بردار و به ازدواج و اینام فکر نکن که هیچ خبری داخلش نیست جونم:/

ممنمن به عشقم میرسم؟مشخصات شوهرم چیه

توی مراسم مادرش شما رو می بینه و خوشش می اد. پسره خوبیه و فقط یکم اختلاف با مادرش و حس می کنم داشته باشی بعدا.

قدت متوسط رو به پایینه؟

توی مراسم مادرش شما رو می بینه و خوشش می اد. پسره خوبیه و فقط یکم اختلاف با مادرش و حس می کنم داشته ...

من کی ازدواج میکنم خصوصیات ظاهری و شخصیتیش چیه شغلش اسمش؟ غریبه؟؟؟؟؟

ت جات تو همین بغله بگووووووووووو خب🙃
توی مراسم مادرش شما رو می بینه و خوشش می اد. پسره خوبیه و فقط یکم اختلاف با مادرش و حس می کنم داشته ...

ااره عزیزم بنظرت اشناس؟میشه یکم دیگه در موردش بگی ❤❤❤

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

عزیزم سنت پایینه. ازدواج می خوای چیکار حالا؟! ۱۶سالته؟ یا هفده؟! ببین نزدیک نوزده سالگی ازدواج می ک ...

منم میدونم کوچیکم ولی چون خیلی بهم خیلی چیزا گفتن خیلی افتادم تو شک میخواستم بفهمم چطور ادمیه 

حتما حقوق خوبه ک منو میدن بهش😕اینجایی ک زندگی میکنیم کافیه یه پسر کارمند بیاد خاستگاری دختر

دختره رو میدن بهش😐

عزیزم میشه یه سوال بپرسم

اون شخص معلمه؟؟ حست چی میگه بهت؟ یکم مشخصات میتونی ازش بدی نفسم؟

اره عزیزم اشناس. اختلاف قدیتون قابل توجه و اختلاف سنی هم پنج سال اینا حدودا

منووووو بگووووووو کی ازدواج میکنم خصوصیات ظاهری و شخصیتیش چیه شغلش اسمش؟؟؟

ت جات تو همین بغله بگووووووووووو خب🙃