2777
2789
عنوان

گریه های شبانه

129 بازدید | 12 پست

سلا دوستان پسر من دو ماهشه و حدود 10 روز پیش ختنش کردم بچه خیلی خیلی آرومی بود اما بعد از ختنه تا الان شب از ساعت 10 تا 12 شروع به گریه میکنه جوری ک باید حتما تو چادر یا تو ماشین ببریمش ک آروم بشه به نظر شما کولیک داره یا از ختنشه؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بچم توچهارماهگى ختنه كردن خيلى اذيت شدخيليم ديرخوب شد

اگه كوليكه ترنجبين وفلوس خوبه من ميدادم

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
من جایی خواندم ختنه کردن بچه ها تو این سن باعث. پرخاشگری میشه  نمی‌دونم درسته یا نه ولی منم دو ...

آره دقیقا بعد از ختنه اینجوری شد 

البته من همون موقع ک ختنش کردم داشتم از شیشه شیر هم بچه رو میگرفتم چون به شیشه عادت کرده بود و شینه خودمو نمی‌گرفت بعد از اون دیگ اینجوری شده شایدم چیزای نفخ دار خوردم 

بعد یه سوال تا چند وقت اینجوری بود پسرتون؟! 

من بچم توچهارماهگى ختنه كردن خيلى اذيت شدخيليم ديرخوب شد اگه كوليكه ترنجبين وفلوس خوبه من ميدادم

یعنی امکان داره بچه ها بعد از دو ماهگی کولیک بگیره؟! چون تا قبل از ختنش خیلی بچه آرومی بود 

یعنی امکان داره بچه ها بعد از دو ماهگی کولیک بگیره؟! چون تا قبل از ختنش خیلی بچه آرومی بود 

حالا شربت گريپ ميكسچربده اون هيچ ضررى نداره به همه ى بچه هام ميدن اگه خوب شدميدونيدكوليكه

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
بهش دادم دو شبه ولی هیچ اثری نداشته 

ختنه كه كردين خوب شده بدنش؟پسرمن يه قسمتش تاچهل روزطول كشيدخوب بشه همش باپمادجنتكس چرب ميكردم خيلى اذيت شدم

ختنه كه كردين خوب شده بدنش؟پسرمن يه قسمتش تاچهل روزطول كشيدخوب بشه همش باپمادجنتكس چرب ميكردم خيلى ا ...

آره ولی بازم قسمت پایینش یه جوریه ولی دکتر گفت خوب میشه 

چرب کردن ک باید تا حتی 3 یا 4 ماه چرب بشه تا چسبندگی هم نگیرن منم الان هر سری ک عوضش میکنم با وازلین چرب میکنم 

آره ولی بازم قسمت پایینش یه جوریه ولی دکتر گفت خوب میشه  چرب کردن ک باید تا حتی 3 یا 4 ماه چرب ...

اون قسمت خوب نشده پس مثل پسرمن دركناروازلين يذرم جنتكس قاطى وازلين كن بزن زودترخوب ميشه