شما خودت چه حالتایی داری؟ من خودم که عشق پسر ام بچه اول ام و واقعا دوست دارم پسر باشه ب ...
پس شماام بارداری بسلامتی عزیزم،من بچه سومم هست و خودم میخواستم بیارم و ناخواسته و بدون برنامه ریزی نیست دروغ چرا منم دوست داشتم بچه اول پسر باشه که وقتی بزرگ شد هوای خواهرشو داشته باشه اما حالا دوتا دختر گل دارم ک با دنیا عوض شون نمیکنم ب صد تا پسر می ارزند،و وقتی دومی رو باردار بودم دختر اولم با وجود سن کمی ک داشت خیلی درک میکرد و کمکم بود الآنم خیلی هوای خواهرشو داره و چون هم جنس اند نگرانی ندارم که تنها پیش هم بزارم
دوست دارم بدونم چیه فرقی نداره چی ولی دل تو دلم نیس بفهمم چیه بچه اولمه میل ب ترشی دارم علائم دیگه ا ...
من تهوع هام هفته هفت تا دوازده بود و بیشتر ظهر به بعد،میل ب میوه خیلی ندارم و بیشتر نارنگی و انار و خرمالو میخورم،همیشه گرسنمه و بشدت ضعف میکنم و فشارم روی هشت و نه،میل ب غذا های نونی،تخم مرغ آبپز با نمک و گوجه خام و نمک،دارم و گوشت توی خورشت دوس ندارم اما کبابی باشه میخورم ذرت دوس دارم و فلافل میام میره و ساندویچ ژامبون هوس ترشی فصل کردم چند وقته اما شیرینی جات هم میخورم نه که بدم بیاد،از ظاهرم مشخص نیست باردارم و شکمم کوچیکه،کم خواب شدم تقریبا و دست و دلم ب آشپزی نمیره،ب این تست های خونگی ام اعتقاد ندارم و هیچکدومو نکردم،این حالتهام