mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18354 عنوان بارداری 68 بازدید | 6 پست بچه ها میشه توی ده روز باردار باشی علائم داشته باشی؟ انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1401/08/17 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزی_۷۸ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 477 نه اون علائم بیشتر از تلقینه فقط چند روز بعد موعدت بی بی چک بزنتاپیک اخرمم واس اقدامیا و تازه باردار هاست دوست داشتی سر بزن واسه سلامتی تو راهیم صلوات بفرست🥰❤
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18354 نه اون علائم بیشتر از تلقینه فقط چند روز بعد موعدت بی بی چک بزن تاپیک اخرمم واس اقدامیا و تازه بارد ... دختر چه تلقینی من درد سینه و دل درد و حالت تهوع دارم احساس میکنم حالم از همه چی داره بهم میخوره یه دیقه یه چی دلم میخواد بعدش حالم از اون بهم میخوره انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
دخترپاییزی_۷۸ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 477 دختر چه تلقینی من درد سینه و دل درد و حالت تهوع دارم احساس میکنم حالم از همه چی داره بهم میخوره یه د ... منکه دو ماه باردارم این علائم رو ندارمولی ماه اول اقدامم نزدیک پریودی یکهفته حالت تهوع داشتم میگفتم حتما باردارم ک بعدش پریود شدم🤦🏻♀️ واسه سلامتی تو راهیم صلوات بفرست🥰❤
_sepideh756_ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 983 بچه ها تاپیک زدم در رابطه با اقدام و انتظار خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم و دور هم باشیم 🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18354 منکه دو ماه باردارم این علائم رو ندارم ولی ماه اول اقدامم نزدیک پریودی یکهفته حالت تهوع داشتم میگف ... علائم فرق میکنه دارم از درد میمیرم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔