2777
2789
عنوان

ختنه

116 بازدید | 10 پست

بچها روزی ک بچتون ختنه کردین کی و بردین گریه هم کردین در کل چجوریه دوشنبه وقت گرفتم پسرم سه ماه شه یکم میترسم

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جفت پسرام۲۰روزگی بردم تا۳.۴روزخوب شدن

گریه کردن

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 

با همسرم رفتیم مادر  شوهرمم بود🤦‍♀️ من انقدر حالم بد بود گریه کردم فشارم خیلی کم شد بیهوش شدم و با سرم بیدار شدم خیلی سخته ...

به سلامتی عزیزم🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

ترس نداره تا ۴ ماهگی میشه ختنه کرد دیگ نمیشه تا ۴ سالگی بچه .. وقتی کوچیکترن راحت تره ختنه انجام دادن فوقش ۴ تا ۵ تا بخیه میخوره البته اگر سنتی باشه ... اما اگر ۴ سالگی به بعد باشه تعداد بخیه ها بیشتره چونکه رگ های خونی بیشتری توش درجریانه و احتمال خونریزی بیشتره ... یه عمل دیگ هست برای ختنه که حلقه میندازن و بنام لیزره که مدت زمان اون حلقه که بیوفته طولانی تره تا سنتی... 

درکل دکترش مهمه تا بتونه خوب رگ گیری کنه ... رگ گیری درست باعث میشه خونریزی نداشته باشه ... ممکنه روز اول ودوم حدود ۳ یا ۴ قطره خون بیاد که اصلا مهم نیست ... فقط از پمادی ک دکتر داده استفاده بشه و چون نوزاده ادرارش خودش ترمیم کننده برای زخمه و حدودن ده روز بعد عمل کاملا خوب میشه... برای ۴ سال ب بالا حدود ۱۵ الی ۲۰ روز بعد خوب میشه 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

با همسرم رفتیم مادر  شوهرمم بود🤦‍♀️ من انقدر حالم بد بود گریه کردم فشارم خیلی کم شد بیهوش شدم ...

چون گریشو دیدی حالت بهم خورد یا ازاسترس

هم استرس داشتم هم صدای گریشو‌ شنیدم خیلی حالم بد شد ۱ماهش بود

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

من پسرمو ۲۰رورگی ختنه گردم اشتباه کردم رفتم داخل شما بیرون بمون بالاخره بچس گریه میکنه اعصاب مادر خورد میشه.ولی بعدش که اوردم خونه فقط یه ساعت گریه کرد استامینفون میدادم ساکت خوابید.نگران نباش

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.