2777
2789
عنوان

موهای من

182 بازدید | 7 پست

چند ساله کوتاه نکردم رشدشونم زیاده تا پایین باسن 

نیاز به مراقبت دارن هر روز 

دلم نمیاد کوتاه کنم بوری موهام اون پایینش بیشتره کوتاه کنم همش میره ولی از طرفی هم باید رسیدگی زیاد کنم حموم که تا 3 بار شامپو لازمه شونه و موخوره گیری و.... همشم باید ببافم چون جمع نمیشن تو گیره مو، موقع درس خوندن حواسمو پرت میکنن وقتی باز بذارم یکم هوا بخوره کافیه حواسم نباشه بشینم میان زیرم 🤦زیر میگیرم طفلکیارو 🤦🤣مراسم و جشن داشته باشیم واسه شنیون و اینا آرایشگر غر میزنه که دستم درد گرف و.. آخرشم شنیون جالب در نمیاد شبیه موی ملکه ها تو فیلم کره ای ها دیدین چه حجمی از مو دور سرشون میچرخه؟ 😬 بعدم بهم گفتن واسه عروسیت خیال نکن این موها رو شنیون کنن واست باید کوتاه کنی 

اگه خواستم کوتاهش کنم به نظرتون چه مدلی و تا کجا کوتاه شه خوبه؟ دلمم نمیاد این همه زحمت کشیدم بزرگشون کردم مادری کردم 😂🤣دوستام میگن حیفه قشنگن کوتاه نکن بذار تا عروسیت بلند باشن  موندم چی کار کنم مدل کوتاهی بهم بگین 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موهام تا زیر باسنمه 

هر چند وقت یه بار موخوره گیری میکنی؟ خسته نشدی؟ 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
کوتاه نکن  من تا حالا گند تا عروسی که رفتم عرپسا مدل موهاشون حالت باز بود  خیلی هم قشنگ ...

هوم شبیه راپونزل :) رنگم بذارم؟ فر یا صاف؟ ولی شینیون بهتر نی؟ 

هر چند وقت یه بار موخوره گیری میکنی؟ خسته نشدی؟ 

هر ماه دوسانت میزنم 

نه چون خیلی موهای بلند دوست دارم اصلاخسته نمیشم 

برای این همه احساس ارامش برای خورشید پس از شبای طولانی... 
هر ماه دوسانت میزنم  نه چون خیلی موهای بلند دوست دارم اصلاخسته نمیشم

منم دوسشون دارم ولی خشکن موخوره زیاد میگیره 

سرم آبرسان یا ماسک مو و این چیزا استفاده میکنی؟ 

منم دوسشون دارم ولی خشکن موخوره زیاد میگیره  سرم آبرسان یا ماسک مو و این چیزا استفاده میکنی؟&n ...

فقط روغن ارگان میزنم همین 

برای این همه احساس ارامش برای خورشید پس از شبای طولانی...