paryarr مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1957 عنوان ویروس گوارشی 140 بازدید | 6 پست بچه ها دوباره ویروس گوارشی اومده؟ کسی تو اطرافیان و نزدیکانتون نگرفتن؟منچند روزه معده درد دارم هی بگیر نگیر دارهبهمراه گلاب ب روتون مشکلات دیگ هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو* 1401/08/17 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elhamr عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 8266 اوا منم همینم که فک میکردم یه چیز خوردم بهم نساخته آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.
paryarr مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1957 اوا منم همینم که فک میکردم یه چیز خوردم بهم نساخته دقیقا منم همینطور بعد از خوردن فسنجون اینجوری شدم فک کردم برا اونه ولی خوب نمیشه شدید درد دارم هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
elhamr عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 8266 دقیقا منم همینطور بعد از خوردن فسنجون اینجوری شدم فک کردم برا اونه ولی خوب نمیشه شدید درد دارم قرص معده بخور من پنتوپرازول میخورم معدم اوکی شد آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.
paryarr مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1957 قرص معده بخور من پنتوپرازول میخورم معدم اوکی شد پنتو ناشتا خوردی؟ فاموتیدین خوردم ایشالا خوب بشم هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
elhamr عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 8266 پنتو ناشتا خوردی؟ فاموتیدین خوردم ایشالا خوب بشم اره ناشتا میخورم ببین پنتو بیشتر واسه درد خوبه ولی فاموتیدین واسه رفلاکس و سوزش خوبه آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.
paryarr مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1957 اره ناشتا میخورم ببین پنتو بیشتر واسه درد خوبه ولی فاموتیدین واسه رفلاکس و سوزش خوبه مرسی عزیزم هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*