2777
2789
عنوان

دلتنگیم:)

89 بازدید | 8 پست

حدود ۲سال و خورده ایه یکیو واقعا دوس دارم:))ولی خیلی اذیت شدم تا الان هم از لحاض درسی هم از لحاض روحی ب کل زیر و رو شدم خیانت خیلی دیدم ازش🙂حتی با یکی از نزدیکام 

اما هر کاری کردم نشد فراموش شه همش قهر میکنه میرع بعد چن ماه میاد باز دنبال بهونس ک برع اوایل خوب بود اما الان واقعا اذیت میشم👀💔هر چی پیامش میدم هم جوابم نمیدع 

دستاشم گرفتم خیلی شخت شدع برام ولش کنم همش تو فکرمه همش خودم سرگرم میکنم اما تا یادم میفته هر جا باشم میزنم زیر گریه 

میدونم نمیشه بدون اون زندگی کنم دوس دارم باشه تو زندگیم چون واقعا حتی اینده بدون اون هم برام درد اورع 

من تو این ۳سال همه نوع سختی کشیدم اما بازم پا پس نکشیدم له شدم:)

اما راهی ندارم واقعا دلم میگیرع همه چی زندگیم یادم میرع ادما دور و برم و اینکه ادمم باید خوشحال باشم زندگی کنم اما هر کار میکنم فراموش نمیشه ن هم میتونم کنارش باشم واقعا دلتنگشم 

راهنمایی کنین لطفا🙂

انقد پیام بده و بی محلی ببین و‌ ارزش خودتو بیار پایین تا ببینم چی میشه 

وقتی خیانت دیدی و باز میگی دوسش دارم پس با ی کامنت ماهم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷

درستو بخون ایندتو بساز این ادمای دوزاری بی لیاقت رو هم از ذهنت قیچی کن...من خودم ۲۷ سالمه هم سن تو بودم عاشق شدم ولی الان که فکر میکنم نه چیزی ازش یادم میاد و هم اینکه میگم خداروشکر فراموشش کردم و باهاش زیر یه سقف نرفتم اینده روشنه خودتو سرگرم کن و فراموشش کن

درستو بخون ایندتو بساز این ادمای دوزاری بی لیاقت رو هم از ذهنت قیچی کن...من خودم ۲۷ سالمه هم سن تو ب ...

میدونی من سنم کمتر ک بود ارزوهایه زیادی داشتم الان درسمو ک خراب کردم هیچ حتی اینده بدون اون هم درد اورع همین ک بحث ازدواج میشه میرم تو خودم🙂از اینده بدون اون وحشت دارم:)