2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیان داخل لطفا

101 بازدید | 10 پست

ایا با دیپلم ریاضی میشه کنکور تجربی شرکت کرد ؟ 

باید درس زیست امتحان نهایی شرکت کنم ؟ اجباریه ؟ 

اگه میدونید لطفا خواهشا جواب بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید دیپلم تجربی داشته باشی

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

چون من دیپلم ریاضی ام خواستم کنکور تجربی بدم گفتن باید دیپلم تجربی داشته باشی 

زنگ بزن از اداره آموزش پرورش منطقه تون بپرس

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

اره میشه اما نهایی نمیخواد من تجربیم میخوام ریاضی کنکور بدم برا ترمیم معدل درسا خودمو ترمیم میکنم ن درسا رشته ریاضی

بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️

اینا هرروز یه بازی جدید درمیارن مثل اینکه گفتن  دیپلم غیرمرتبط باشه باید  درسای اون دیپلم که میخواد کنکور بده رو امتحان بده. باز کفگیر خورده به ته دیگ  نمی دونن چه جور پول در بیارن  از این طرحای مسخره میدن 

اینا هرروز یه بازی جدید درمیارن مثل اینکه گفتن  دیپلم غیرمرتبط باشه باید  درسای اون دیپلم ...

خدا لعنتشون کنه من دیپلم تجربی بودم میخواستم انسانی کنکور بدم کتاب هم خریده بودم ولی با این طرح دیگه بی خیال کنکور شدم کی‌حال داره بره سوابق جمع کنه حالم بهم میخوره ازشون