2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

167 بازدید | 13 پست

خانما کسی بوده ک تو هفته پنجم بره سونو و چیزی مشخص نباشه؟ استرس شدید دارم توروخدا اگ کسی بوده بگه

سونو دادم گفت ساک تشکیل شده اما جنین و کیسه زرده مشخص نیس

ممکنه زود رفته باشم یا خدایی نکرده کلا پوچه😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود رفتی یکی از اشناهای مام رفته بود هیچی دیده نشده بود مامان دخترم گفت دیگه تا غربالگریت نمیخواد بری اینم رفته بود بچش خوب خوب بود 

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 
انشالله و واسه منم مشکلی نباشه

نداره فقط استرس نداشته باش و اصلا به چیزای بد فکر نکن تحت نظر دکتر باش و دارو استفاده کن 

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 
اخه بعضیا میگن چون کیسه رو هم ندیده ممکنه پوچ باشه☹

بعضیارو بیخیال استرس بزار کنار اروم باشه خودمم همین تجربه رو داشتم هفته 9 رفتم قلبشم تشکیل شده بود.

میدونم چه حسی داری گلم کاملا درکت میکنم

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

عزیزم هنوز زوده منم سریع بعد مثبت شدن آزمایش رفتم سونو اصلا هیچی دیده نشد حتی ساک رو دوهفته بعدش رفتم خداروشکر قلبشم تشکیل شده بود

دوستمم هفته 6 رفت فقط ساک رو دیدن 10 روز بعد رفت قلبشم تشکیل شده بود خداروشکر

آمین شود هر آنچه می پنداری...