اولش شوهرم قبول نمیکرد که تو استان خودمون بریم دکتر گفت حتما باید بریم اصفهان، رفتیم اصفهان یه دکتر به من آنتی بیوتیک داد و بعد از دو هفته در حالی که اصلا خوب نشده بودم گفت برین اقدام ، یکماه اقدام کردیم و من چون شوهرم منبع عفونت بود با اقدام عفونتم تشدید شد و دلدرد و کمردرد شدید گرفتم ، بعد اقدام رو متوقف کردیم و شانس افتادیم تو اسباب کشی و در به در خونه پیدا کردن و اسباب جمع کردن،
بعد یکی دوماه رفتم تو استان خودمون دکتر ،
حدود یکسال درمان کردیم ، من البته بعد از چهار ماه خوب شدم ولی باز دوباره از شوهرم گرفتم،
خلاصه یکسال دوباره طول کشید ، این وسط فهمیدیم پولیپ دارم ، و دکتر گفت اول باید عفونت کاملا درمان بشه بعد بریم پولیپ رو عمل کنیم ،
بعد از یکسال دکترم چندماه نبود منم چون یکسال پیشش بودم و تو پرونده ام نوشته بود که آنتی بیوتیک ها چه تاثیری روی من داشتن، نمیخواستم برم جای دیگه و از صفر شروع کنم
سه ماه منتظر موندیم دکتر نیومد ، دوباره در به در دکتر شدم ، چندتا دکتر عوض کردم ، هرماه پیش یکی ، هر کدوم یه چیز میگفتن ، یکی میگفت عفونت نداری ، در صورتی که داشتم ، یکی میگفت برو اقدام نهایتا پولیپ اگه قرار باشه منجر به سقط بشه ، که کلا از اول نمیذاره باردار بشی ، در صورتی که اشتباه بود حرفش ، دوباره رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت عفونت شدید داری ، دوباره اون آنتی بیوتیک داد و گفت در اولین فرصت بیا عمل کن ، بعد یه فوق تخصص پیدا کردم رفتم پیش اون که گفت روز دوم تا چهارم پریود برو چکاپ و آزمایش پاپ اسمیر و.... نوشت، که جوابش طول میکشید تا بیاد ، و من یه سفر مجبور شدم برم یکماه بعد برگشتم و جواب آزمایش و.... رو بردم پیشش
سونوم کرد گفت دیگه پولیپ نداری ، که من باز شک داشتم گفتم چهاربار سونو کردم داشتم ، گفت روز نهم سیکل برو سونو فلان جا ، دوباره یکماه موندم تا برم سونو،
بعد دیدیم بله پولیپ دفع شده ،
دیگه گفت بریم اقدام
همین پروسه که گفتم دوسال طول کشید