2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 103 پست
این هاله ست ؟ این خییییییلی مثبته مامان خانومی😍 من با یه هاله کمرنگ باردار بودم 

عزیزم ببخشید که میپرسم تاپیکاتو خوندم نوشته بودی واسه بارداریت دارو مصرف کردی؟متوجه نشدم درست همون ماه باردار شدی یا ماه بعدش میشه بگی خدا نی نی تو واست حفظ کنه

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان بسلامتی  چی بگم والا خدا کنه اگه هست سالم باشه فقط یه قل دوقل جنسیتش مهم نیس واقعا

انشالله هرچی خیره واست پیش بیاد واسه منم دعا کن توروخدا خدا زودتر ی بچه سالم بهم بده دختر پسرش فرق نداره فقط سالم باشه منم طعم مادر بودنو بچشم

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
آخه یکی از فامیلمون مثل شما بود پریود شد شک کرد گفت پریودم مثل همیشه نیس و بعد فهمید بارداره اونم ۲ق ...

اره منم یکی از اشناها اینجوری بود

خونریزی داشت بعدم سقط گفت خب دیگه تموم شد

بعد یکی دو ماه میره ازمایش میگه حامله ایی

دکتر میگه دو قلو بوده یکیش افتاده

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
انشالله هرچی خیره واست پیش بیاد واسه منم دعا کن توروخدا خدا زودتر ی بچه سالم بهم بده دختر پسرش فرق ن ...

مرسی عزیزم چشم حتما ❤️

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

واقعا؟ بسلامتی اون وقت مشکلی برات پیش نیومد؟ 

نه سر پسر اولم که دوقلو بود نمیدونستم کیسه جدا بود یکیش سقط شد طبیعی با خونریزی افتاد ازم بعدش رفتم دکتر سنو کرد گفت عه یکی دیگه هستش زندس مونده سالم😂سر دومی هم ک ۱۸روز خونریزیم قطع نمیشد رفتم سنو گفت ۷هفته ای واسم شیاف نوشت

نه سر پسر اولم که دوقلو بود نمیدونستم کیسه جدا بود یکیش سقط شد طبیعی با خونریزی افتاد ازم بعدش رفتم ...

چه جالب 

خدا حفظشون کنه واست عاقبت به خیر بشن❤️

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

مرسی واقعا گیج شدم نمیدونم 

برو آزمایش بده قطعا بارداری 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم ببخشید که میپرسم تاپیکاتو خوندم نوشته بودی واسه بارداریت دارو مصرف کردی؟متوجه نشدم درست همون م ...

سلام عزیزم ، اتفاقا تاپیک هامو برا همین حذف نکردم که هرکسی سوال داشت بتونم راهنمایی کنم 

من اون ماه باردار نشدم ولی ماه بعدش باردار شدم ، که البته دکترها میگن تاثیر همون آمپول ها بوده ، 

انشالله قسمت همه منتظر ها 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم ببخشید که میپرسم تاپیکاتو خوندم نوشته بودی واسه بارداریت دارو مصرف کردی؟متوجه نشدم درست همون م ...

شما شوهرت آزمایش داده ؟

شما شوهرت آزمایش داده ؟

خداخیرت بده که گفتی..اره عزیزم داده خوب بود ولی سونو داد واریکوسل گرید ۱ یک طرفه  سمت چپ داره دکتر ارولوژی و زنان نشون دادیم هردو حرفشون یکی بود و میگفتن خفیفه و اصلا نیاز به عمل نداره و فقط ویتامین و مکمل بهش دادند و خودمم تنبلی دارم.. و سابقه ی سقط ...

چطور ماه بعدی که باردار نشدی با دارو دوباره دارو مصرف نکردی؟

خداخیرت بده که گفتی..اره عزیزم داده خوب بود ولی سونو داد واریکوسل گرید ۱ یک طرفه  سمت چپ داره د ...

خواهش میکنم عزیزم، اگه آزمایشش خوب بوده نگران نباش فرتیل اید حتما براش بخر روزی دوتا بخوره، 

خودت هم اصلاح سبک کن و داروها تو استفاده کن ، انشالله به زودی نتیجه میگیری ، عکس رنگی دادی ؟

من افتادم تو اسباب کشی نشد برم دکتر، میخواستم ماه بعدش برم  بعد در کمال ناباوری دیدم باردارم