2777
2789
عنوان

چند رفتار زشت......

617 بازدید | 48 پست

از رفتار بد بقیه خیلی ناراحت میشم و تا روزها فکرم درگیرشونه نمیدونم  چ کنم بی تفاوت باشم اعتماد ب نفس ندارم 

حالا چند نمونه میارم‌براتون 

مثلا خواهرم زنگ زده گفته شوهرم‌گفته واس پسرمون دختر بدنیا بیارید، آخه شوهرم خیلی تو و شوهرتو قبول داره و از شما راضیه قراره اگ دختردار شدید واس پسرمون بگیریمش 

من بی زبون هیچی نگفتم ولی این حرفای دلمه ک اون موقع خاستم‌ب زبون بیارم و نیوردم)تو غلط کردی واس دختر نیامده ی من تصمیم میگیری شاید اصلا بزرگ شدن همو نخاستن، شوهرت کدوم خریه ک از ما راضی باشه یا نباشه...پسرتون کی هس ک من باید چش بسته دخترمو بدم(

مثال بعدی 

بچه برادرم بچه ی منو زخمی‌کرد بچم گریه کرد ۵سالشه مادرم هی بهش می‌گفت تو گنده ای نباید گریه کنی.

اصلا بچمو بغل نکرد دلداری نداد فقط دلش پیش بچه برادرم بود ک قهر کرد رف خونشون،بچه برادرم ۷سالشه )البته اینو همونجا ب مادرم پریدم‌گفتم ک بچم کجاش بزرگه و وقتی درد میکشه گریه میکنه ینی چی گریه نکن(

مادرم خیلی طعنه میزنه بمن، میگه یکم مدرن تر لباس بپوش میگه بچت کوتاهه، خیلی حرف بارم‌میکنه و خیلی انرژی منفی بهم میده وقتی دو روز میرم خونشون، من فقط برای این میرم خونشون ک خونواده شوهرم فک‌نکنن بی کسم یا سنگدلم  ک ب خونوادم  سر نمیزنم.وگرنه اصلا ده سال بگذره دلم واسشون تنگ نمیشه و حتی بعضی وقتا میگم‌اگ‌ یکیشون فوت شد و گریه م‌نیومد چ‌کنم جلو مردم

مثال بعدی 

برادرم تازگیا ازدواج کرده عاشق سفر و مسافرت شده، مجرد ک بود با یه من عسل نمیشد خوردش تا سرکوچه نمیرف، حالا دو روز رفته شمال، جلو زنش هی بمن میگه شما هم برید شمال، آخه اونا وضعشون‌توپه، ماشین دارن، ویلای رفیقشون در اختیارشونه،ما چی، ک ن‌ماشین داریم‌و هم اینکه تا گردن زیر قسطیم،، برادرم اینارو میدونه و صدبار جلو زنش بمن میگه برید شمال چرا از خونتون در نمیاید

اینا حوادث اخیر بود ک الان روزها تو مخم موندن و حالمو بد کردن شما چجوری براتون مهم نیس

😑 

من اصلازیادتوجه نمیکنم وخیلی زودهم یادم میره 

این چیزاخیلی مهم نبودن که فکروذکرتودرگیرشون کنی 

جواب هم ندادی که بهتره احتراماحفظ شده فعلا 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلازیادتوجه نمیکنم وخیلی زودهم یادم میره  این چیزاخیلی مهم نبودن که فکروذکرتودرگیرشون کنی& ...

اخه نمیخام تکرار کنن اینارو در سال دوازده بار تکرار میکنن منم خودخوری فقط

😑 

نابود میکنی اینجوری خودتو

چرا پیش فرضت اینه که همه دشمنتن و هر حرفیشون منظورداره؟

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

عصبانی نشو تا بتونی آروم و خوب جوابشونو بدی حتما جواب بده اما با احترام

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

نابود میکنی اینجوری خودتو چرا پیش فرضت اینه که همه دشمنتن و هر حرفیشون منظورداره؟

اخه با بقیه ی اعضا خونوادم خوبه رفتارشون 

منو خیلی دس کم میگیرن بخاطر وضع مالیم ک بهتر از اونا نیس

😑 

چرا انقدر مساعلو برای خودت بزرگ کردی

در حواب خواهر شوهرت ناراحت شدی چرا

دل به دل راه داره ماهم از شما خوشمون میاد ولی در رابطه با اینده بچم من نظری ندارم خودشون باید تصمیم بگیرن 

هرچی قسمته پیش بیاد

اخه نمیخام تکرار کنن اینارو در سال دوازده بار تکرار میکنن منم خودخوری فقط

اگه میخوای رابطه ها حفظ بشه باید چشم پوشی کنی من هم از این موردها خیییلی برام پیش اومده از طرف خواهر و برادرهام همیشه با خنده همراهی میکنم 

من یه مدته یاد گرفتم اصلا به حرفا و کنایه ها اهمیتی نمیدم و انرژی و وقتمو صرف ساختن آینده میکنم 

واقعا حیف وقت نیست میشینی به این موضوعات بشدت پیش،پا افتاده فکر میکنی؟ 

حالا خواهرشوهرت از سر نادونی یه چیزی گفت و اختیارداری کرد، چرا انقدر جدی گرفتیش؟ باور کن آدمای اطرافمون و حرفاشون انقدر جدی و مهم نیستن که بخوایم وقت صرف کنیم و حرفای احمقانه شونو آنالیز کنیم 

برادرت گفت برو شمال، توی چشماش نگاه کن بگو من و همسرم اصلا شمال رو دوست نداریم و بعد اون مکان رو ترک کن 

والا درکل جواب  اولی و اخری ی خنده ک حرفتو جدی نگرفتم یا اره تو خوشی  مورد وسطی هم مادرته میتونی باهاش حرف بزنی گلایه کنی. 

چیزی نبود درکل فک کنم  یکم حسود و حساسی درواقع و کمبود محبت داری