2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم منم چندتا دارم و همیشه با موچین میکندم، بعد فهمیدم تنبلی دارم و علائمش این موهای زائده، دو تا تار زیر چونه م درمیومد یعنی تو قسمتی ک تو دید نیست ، چندتا تار هم همون دور س.ی.ن.ه،،، مال شما کمه یا زیاد ؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میگم منم چندتا دارم و همیشه با موچین میکندم، بعد فهمیدم تنبلی دارم و علائمش این موهای زائده، دو تا ت ...

من چونم نداره ..اول کم بود با موچین برداشتم هی زیاد شدن 

آزمایش دادی که فهمیدی بخاطر تنبلیه؟؟

من چونم نداره ..اول کم بود با موچین برداشتم هی زیاد شدن  آزمایش دادی که فهمیدی بخاطر تنبلیه؟؟

من خیلی سال پیش داشتم اینارو، نمیدونستم ک مشکل هورمونیه یا تنبلی و اینا، فکر کردم چون چندبار با موچین کندمشون یهو سیاه تر شدن، چندوقت پیشم سونو دادم ، تنبلی خفیف دارم و بنظرم این موها هم بخاطر همونه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میگم منم چندتا دارم و همیشه با موچین میکندم، بعد فهمیدم تنبلی دارم و علائمش این موهای زائده، دو تا ت ...

برا شمام اینجوریه که قسمت هاله دون دونه شبیه جوش؟ میخام ببینم اونم برا تنبلیه یا چی؟

من خیلی سال پیش داشتم اینارو، نمیدونستم ک مشکل هورمونیه یا تنبلی و اینا، فکر کردم چون چندبار با موچی ...

هوم☹️نگران شدم منم برم سونو چون رنگشون تیره تر شد

برا شمام اینجوریه که قسمت هاله دون دونه شبیه جوش؟ میخام ببینم اونم برا تنبلیه یا چی؟

داخل هاله یا اطرافش؟ اگر اطرفشه قسمتایی ک مو درومده یکم برامده هستن 

خود هاله منظورمه ...که خودش مو نداره و اطرافشه

اون قسمت قهوه ای رنگ، مال من دون دونی نیس 🤔

هوم☹️نگران شدم منم برم سونو چون رنگشون تیره تر شد

ان شاءالله ک چیز خاصی نباشه ، ولی برای سلامت تخمدان و رحم بهتره خانما سونو انجام بدن ، مخصوصا اگر متاهلن