2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

327 بازدید | 22 پست

سلام بچه‌ها من با یه پسر یک ماهه آشنا شدم الان حرف از ازدواج میزنه ولی من یه بار تو عقد جدا شدم روم نمیشه بهش بگم. چه جوری بگم؟ کی بگم؟

میترسم اگه بفهمه بره تو فاز سواستفاده

چیکار کنم😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه حرف از ازدواج میزنه خوبه 

ولی تو هم بهتره زود ماجرا رو بگی تا قبل از وابستگی تصمیمشو بگیره 

فک نکنم سواستفاده کنه وگرنه پیشنهاد ازدواج نمیداد 

چرا همچین فکری میکنی ؟ آتو داری دستش ؟ 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

ی ماه خیلی کمهههههه پسرا کلن اینحوری هستن الان رل منم ی ماهه باس رلم قبلن رفیق بودیم الان اسم بچه انتخاب کرده میاد میگه می‌خوام بیام خاستکاریت نشون بزارم بعد برم سربازی  بابات تورو ب کسی نده :/ در صورتی ک من اصن قصد ازدواج باهاشو ندارم

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              
هروقت اومد خواستگاریت و باهم تفاهم داشتین، جلسه ی آخر خواستگاری بهش بگو که توی دوران عقد یک بار جدا ...

چرا ؟

پسر قحطه ، این نشد یکی بهترش 

اونوقت حس میکنه براش تور پهن کرده 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
چه جوری یهویی بگم؟ چه جوری سر حرفو وا کنم به طلاقم؟😔

بگو من باید حقیقتی در مورد گذشته ام بهت بگم 

چون نمیدونستم چجوری بیان کنم و همچین هم خوشایند نیست نگفتم 

بگو قبلا طلاق گرفتم 

دیگه چیزی نگو !

چرا ؟ پسر قحطه ، این نشد یکی بهترش  اونوقت حس میکنه براش تور پهن کرده

چون خیلی از پسرا فقط حرف از ازدواج میزنن

اگه اومد خواستگاریش بعد بهش بگه 

چیز خیلی مهمی هم نیست از نظر من

جدا شدن اونم توی دوران عقد چه اهمیتی داره تو این دوره زمونه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 35 دقیقه پیش
2791
2779