راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی تو هم بهتره زود ماجرا رو بگی تا قبل از وابستگی تصمیمشو بگیره
فک نکنم سواستفاده کنه وگرنه پیشنهاد ازدواج نمیداد
چرا همچین فکری میکنی ؟ آتو داری دستش ؟
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ی ماه خیلی کمهههههه پسرا کلن اینحوری هستن الان رل منم ی ماهه باس رلم قبلن رفیق بودیم الان اسم بچه انتخاب کرده میاد میگه میخوام بیام خاستکاریت نشون بزارم بعد برم سربازی بابات تورو ب کسی نده :/ در صورتی ک من اصن قصد ازدواج باهاشو ندارم
مـبرا صدام کن دلبندم / بله پروفایل خودمم :> معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙
هروقت اومد خواستگاریت و باهم تفاهم داشتین، جلسه ی آخر خواستگاری بهش بگو که توی دوران عقد یک بار جدا ...
چرا ؟
پسر قحطه ، این نشد یکی بهترش
اونوقت حس میکنه براش تور پهن کرده
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
چه جوری یهویی بگم؟ چه جوری سر حرفو وا کنم به طلاقم؟😔
بگو من باید حقیقتی در مورد گذشته ام بهت بگم
چون نمیدونستم چجوری بیان کنم و همچین هم خوشایند نیست نگفتم
بگو قبلا طلاق گرفتم
دیگه چیزی نگو !