2777
2789
عنوان

بعضی از ادما

183 بازدید | 18 پست

دیدید یه نفر هر غلطی دلش بخواد میکنه ولی به شما که میرسه همچین باد میندازه تو غبغبش میره بالای منبر و شروع به نصیحت میکنه انگار خودش جبرئیل عالمه... اینکار و نکن اون کار و نکن مگه ندیدی فلانی کرد مُرد... یکی نیست بگه پس تو چرا هنوز زنده ای؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نبین کی میگه ببین چی میگه

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼
خواهر بزرگترت ؟

دقیقا/ یه ماشین خریده یک روز تو خونه بند نیست همیشه با دوستای لاشی تر از خودش میره سفر روی بدنش پر از پرسینگ و تتوعه فرقی نداره کی باشه و نباشه استایل خانوم تو خونه فقط تاپ و شورتکه 😶 این ادم لیاقت نصحیت کردن هیچکیرو نداره یه نگا به خودش نمیندازه فقط دهنشو باز میکنه چرتو پرت بارمن میکنه

دقیقا/ یه ماشین خریده یک روز تو خونه بند نیست همیشه با دوستای لاشی تر از خودش میره سفر روی بدنش پر ا ...

دقیقا از تاپیکت فهمیدم با خواهرت درگیری😃 اما حرفاش رو بشنو و کاری که فکر میکنی درسته انجام بده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

دقیقا/ یه ماشین خریده یک روز تو خونه بند نیست همیشه با دوستای لاشی تر از خودش میره سفر روی بدنش پر ا ...

چن سالشه؟

چن سالته؟

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]

جاری من 

من خودم اعتقاد دینی دارم یه حوزه رفته چنان شما نامحرمید نامحرمید میکنه ما نامزدیم میخوایم عقد کنیم

حالا خودش که داداشش دختر خونه میبره رو نمی بینه 

البته بهش گفتم گفتم برو خواهرتو جمع کن داداشتو امر به معروف کن دختر خونه نبره 

خودتم کمتر چاخان کن رفته بود پیش خواهر شوهره گریه کرده بود 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed