2777
2789
عنوان

جلوگیری از خیانت

275 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من توی این سایت بارها و بارها شاهد این موضوع بودم 

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم تا همه ی خانوما با عشق و آرامش در پناه خدا زندگی خوبی داشته باشند و احساس خوشبختی کنن 

برای اینکه راحتتر بتونم توضیح بدم به کانال تلگرامم بیاید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت ذات درست میخواد  خانم‌ها نه شما زشتید نه شیک پوش نیستید  نه زن بدی هستید بعضی مر ...

این تفکر به تنهایی درست نیست

ما باید روی خودمون کار کنیم

و مشکل رو از ریشه درست کنیم

بدترین مردا هم میتونن با یه نفر خوب و درست باشن

بچه ها اگه دقت کنین بعضی خانوما بارها و بارها خیانت میبینن 

مثلا طرف قبل ازدواج دوست پسرش بهش خیانت کرده ازدواج کرده شوهرشم بهش خیانت میکنه جدا میشه با کس دیگه آشنا میشه بازم خیانت میبینه خب به نظر شما علتش چیه؟ 

میشه یعنی همه ی مردا بد و خائن باشن؟!

مشکل همینه که ریشه رو در زن جستجو میکنید ، ذات باید درست باشه ، خیلی زنها هستن که اخلاقشون خوب نیست اما شوهرشون وفاداره،و بالعکس

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مشکل همینه که ریشه رو در زن جستجو میکنید ، ذات باید درست باشه ، خیلی زنها هستن که اخلاقشون خوب نیست ...

این بحثی که من میگم شامل همه ی آدما میشه ربطی یه زن و مرد نداره

اما چون اینجا اکثرا خانوم هستن و این موضوع رو مطرح میکنن مخاطبم رو خانوما در نظر گرفتم

وگرنه رشد شخصیتی و کار کردن روی خود جنسیت نداره‌.

خیلی جالبه تاپیکایی که کسی میگه بهم خیانت شده همه جمع میشن اما برای رشد و آگاهی هیچ اشتیاقی ندارن

دقیقاً یکی دیگه از بزرگترین علت های خیانت دیدن بودن تو همچین جمع هایی و شنیدن این ماجراهاس

طوری که ناخودآگاه شما این موضوع رو باور میکنه و خیلی زود برای شما هم این اتفاق میوفته

بعد میاید میگید مردا همه بد و خائنن

یکی نیست بگه خانوم عزیز این خود شما بودی که واسه این اتفاق دعوت نامه فرستادی...

بچه ها مهم ترین چیز برای یک انسان عزت نفسه 

اگه ما عزت نفس نداشته باشیم هیچی ندارم هیچی نمیشیم

عزت نفس با اعتماد به نفس فرق داره

عزت نفس یعنی احساس ارزشمندی نسبت به خودت 

بدون اینکه قیافه و اندام و موقعیت و ثروتتو در نظر بگیری

انسان با عزت نفس خودش رو با ارزش و گرانبها میدونه 

براش مهم نیست بقیه چه فکری میکنن خودش رو به عنوان یک انسان که خدا آفریده و بهش فرصت زندگی کردن داده نگاه میکنه و میدونه همین خودش به تنهایی یعنی ارشمندی چون اگه ارزشمند نبود خدا اونو به این دنیا نمی‌آورد و بهش ارشد مخلوقات نمی‌گفت.