2789

نمیدونم

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به سیستم ایمنی بدن داره. گاهی از روز اول گاهی سه روز بعد . ویتامین سی اولترا بخور عالیه

خانمی بچه شیش ساله ام مریضه امشب تب کرده هر وقت زود بردمش دکتر گفته مشکلی نداره بعد چند روز دوباره میرم میگه گلوش عفونیه

خانمی بچه شیش ساله ام مریضه امشب تب کرده هر وقت زود بردمش دکتر گفته مشکلی نداره بعد چند روز دوباره م ...

دختر من هفته قبل دو روز تب داشت بعد من داروی سرما خوردگی و استامینوفن دادم 

دیشب بعد یه هفته دارو خوردن باز تب کرد  تا امروز بردم دکتر گفت گلوش عفونت داره باید انتی بیوتیک بخوره 

بچم حسته شد دارو  خوردن از امشب باز داروی جدید ☹☹

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
دختر من هفته قبل دو روز تب داشت بعد من داروی سرما خوردگی و استامینوفن دادم  دیشب بعد یه هفته د ...

منم از همین میترسم ببرم بگه فقط استا و سرماخوردگی بده بعد عفونتش مشخص شه

خانمی بچه شیش ساله ام مریضه امشب تب کرده هر وقت زود بردمش دکتر گفته مشکلی نداره بعد چند روز دوباره م ...

الان چند روز هست مریضه مگه ؟

انتی بیوتیک گیر اومد؟چه انتی داد؟

بله با نسخه میدن دارخونه ها

اموکسی کلاو 

هفته قبلم به اون یکی دخترم سفکسیم 

اونم با نسخه  فقط 

تازه از ساعت دوازده شب تب کرده  

تا فردا عصر صبر کن اگه تبش بالا نیست 

حتما علایم دیگه هم داره 

تب نشونه عفونته حتما گلوش عفونت کرده